Dureri la 3 luni dupa cezariana

Acu 3 luni am nascut prin cezariana. M-am recuperat destul de greu, dar totul a decurs bine, insa, chiar si dupa 3 luni de atunci pe mine tot ma doare partea de de-asupra operatiei (muschiul din jurul buricului). Cand ma ridic din pat, trebuie sa ma tin de burta pt ca ma doare. Dupa ce merg cativa pasi nu mai simt durerea asa tare. Ma doare si cand apas in anumite locuri.
Am observat ca ma doare mai tare dupa ce fac efort, sau dimineata cand ma ridic din pat, ma doare de zici ca atunci am nascut.
Durerea aceasta este insotita si de o durere in zona organelor genitale, inauntru, ca niste crampe. Nu stiu exact ce ma doare, dar tind sa cred ca uterul.
Nu pot sa-mi explic de ce dupa atata timp eu tot am dureri.
Precizez ca efort fac in fiecare zi ridicand copilul care e destul de greu (6 kg).
Am observat ca ma doare mai tare dupa ce fac efort, sau dimineata cand ma ridic din pat, ma doare de zici ca atunci am nascut.
Durerea aceasta este insotita si de o durere in zona organelor genitale, inauntru, ca niste crampe. Nu stiu exact ce ma doare, dar tind sa cred ca uterul.
Nu pot sa-mi explic de ce dupa atata timp eu tot am dureri.
Precizez ca efort fac in fiecare zi ridicand copilul care e destul de greu (6 kg).
3 comentarii

Am fost la control si mi s-a zis ca e normal sa ma doara ca e amortit muschiul...

Buna ziua,
Durerea poate fi provocata si de ridicarea copilului in brate, dar puteti fi sigura de cauza in urma unei consultatii amanuntite la medicul care a facut procedura de cezariana.
O zi placuta!
Durerea poate fi provocata si de ridicarea copilului in brate, dar puteti fi sigura de cauza in urma unei consultatii amanuntite la medicul care a facut procedura de cezariana.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma poate ajuta si pe mine cineva?
- 18Tromboflebita postpartum
- 7Cezariana. Sangerari de o luna si ceva
- 3dupa cezariana am mai probleme cu vederea
- 8Dupa nastere de cezariana, mi-au aparut hemoroizi
- 8dureri in toate oasele
- 4probleme dupa nastere
- 7miscari la nivelul abdomenului
- 1amorteala cefei si a mainii drepte dupa o operatie cezariana
- 4operatia de cezariana
- 0Dureri de burta dupa a doua cezariana