Dureri la 3 luni dupa cezariana
![DianaCurelaru](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Acu 3 luni am nascut prin cezariana. M-am recuperat destul de greu, dar totul a decurs bine, insa, chiar si dupa 3 luni de atunci pe mine tot ma doare partea de de-asupra operatiei (muschiul din jurul buricului). Cand ma ridic din pat, trebuie sa ma tin de burta pt ca ma doare. Dupa ce merg cativa pasi nu mai simt durerea asa tare. Ma doare si cand apas in anumite locuri.
Am observat ca ma doare mai tare dupa ce fac efort, sau dimineata cand ma ridic din pat, ma doare de zici ca atunci am nascut.
Durerea aceasta este insotita si de o durere in zona organelor genitale, inauntru, ca niste crampe. Nu stiu exact ce ma doare, dar tind sa cred ca uterul.
Nu pot sa-mi explic de ce dupa atata timp eu tot am dureri.
Precizez ca efort fac in fiecare zi ridicand copilul care e destul de greu (6 kg).
Am observat ca ma doare mai tare dupa ce fac efort, sau dimineata cand ma ridic din pat, ma doare de zici ca atunci am nascut.
Durerea aceasta este insotita si de o durere in zona organelor genitale, inauntru, ca niste crampe. Nu stiu exact ce ma doare, dar tind sa cred ca uterul.
Nu pot sa-mi explic de ce dupa atata timp eu tot am dureri.
Precizez ca efort fac in fiecare zi ridicand copilul care e destul de greu (6 kg).
3 comentarii
![DianaCurelaru](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am fost la control si mi s-a zis ca e normal sa ma doara ca e amortit muschiul...
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Durerea poate fi provocata si de ridicarea copilului in brate, dar puteti fi sigura de cauza in urma unei consultatii amanuntite la medicul care a facut procedura de cezariana.
O zi placuta!
Durerea poate fi provocata si de ridicarea copilului in brate, dar puteti fi sigura de cauza in urma unei consultatii amanuntite la medicul care a facut procedura de cezariana.
O zi placuta!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Steriletul... conditii, cezariana
- 4ma poate ajuta si pe mine cineva?
- 14endometrioza
- 7Cezariana. Sangerari de o luna si ceva
- 4usturimi ingrozitoare la urinat
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 3dupa cezariana s-au legat trompele uterine, persoana respectiva mai poate ramane insarcinata?
- 5uter cu aspect fibromatos
- 1usturime la urinare dupa cezariana
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 0Dureri de burta dupa a doua cezariana
- 2Dupa cezariana am o durere ca la menstruatie
- 1amenoree dupa nastere prin cezariana
- 2Nastere normala sau cezariana?
- 1Sangerari post op Cezariana - moderate, intermitente, la efort, aparute după două săptamani si inca
Mai multe informații despre: Nasterea prin cezariana Cezariana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: