intepaturi in vena si amorteti de maini si picioare

25-12-2008
danpop
Nu este medic/terapeut
danpop
buna ziua. de mai bine de o luna simt niste intepaturi in venele de la maini, picioare si gat..de multe ori ma inteapa asa tare incat parca ar fi un ac bagat acolo.uneri simt cum in vena se misca ceva.iar cand stau jos imi amortesc picoarele nu f tare insa ma ingrijorez ca pana acuma nu aveam probleme de genul asta stateam ciuciulica minute in sir fara nici o problema.iar cand tin mana mai sus de nivelul umarului la fel incepe sa-mi amorteasca.
ce poate sa fie?
ce pot sa fac...multumesc anticipat.
4 comentarii
0
28-12-2008, ora 21:22
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna seara,

Ceea ce descrieti dumneavoastra pare sa fie o parestezie provocata de o circulatie sanguina foarte deficitara, un sindrom Raynaud!

Pt. sindromul Raynaud si in general pentru problemele circulatorii "venoase sau arteriale" se administreaza:
-Redergyn (20 de picaturi de 3 ori pe zi inainte de masa);
-Sermion 30 de mg dimineata in timpul mesei cu un pahar cu apa;
-Nicerium (contine aceeasi substanta activa ca si Sermion - nicergolina) 30 de mg dimineata in timpul mesei cu un pahar cu apa;
-Detralex 1 comprimat la micul dejun si un comprimat seara;
-Pentoxifilin 2 drajeuri de doua ori pe zi dupa mese;
-Bio-Biloba de la Pharma Nord (1 comprimat contine 100 mg de Ginko Biloba) 1 cpr dupa masa cu multa apa.

Ceea ce v-am enumerat sunt medicamente sau suplimente care se administreaza in mod curent in afectiuni circulatorii, insa dumneavoastra aveti nevoie de un consult medical; cel mai indicat ar fi un medic internist.
Daca doriti cautati pe forum numele Tiganisteanu Constanta (cel mai bun medic internist). Ii veti gasi numarul de telefon; sunati intre 18-21 si rugati-o sa va dea niste sfaturi si daca puteti si sunteti din Bucuresti (si nu numai din Bucuresti) duceti-va si la un consult, nu veti regreta!

In speranta ca v-am putut ajuta,

Nick!
0
29-12-2008, ora 18:24
danpop
Nu este medic/terapeut
danpop
multumesc frumos de tot.nu sunt din bucuresti dar o sa incerc sa iau legatura cu doamna doctor.inca odata multumesc
0
30-12-2008, ora 13:30
Medicina naturista, complementara, alternativa
Cu multa placere!

Sa stiti ca se merita orice efort facut in vederea insanatosirii!!!!!!

Numai Bine!
0
29-08-2021, ora 07:12
Lifecare
Nu este medic/terapeut
Lifecare
Toata noaptea m-a intepat prin vene, ca si cum sangele ar fi acid din loc in loc pe zone foarte mici si daca ma masez usor trece. Senzatia este de usoara usturime, mancarime, intepaturi. Este o senzatie totusi de usurare dar nu stiu daca este benigna sau maligna. Poate sa imi spuna un medic ce sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: