Amigdalita cronica?

38 comentarii 1 2
0
22-04-2011, ora 10:05
motherofbebe
Nu este medic/terapeut
motherofbebe
va multumesc mult. Am inteles bine, pasii acestia enumerati de dv cu glicerina boraxata si celelalte ii pot face si acum cat sunt insarcinata, nu?
0
22-04-2011, ora 10:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da
0
03-01-2012, ora 01:44
Iancu Romina
Nu este medic/terapeut
Iancu Romina
Buna seara.
Va rog daca se poate sa ma sfatuiti mi-a aparut la amigdala dreapta un chist de vreo 2 luni am fost la orl si mi sa spus sa nu imi fac probleme ca nu este grav dar de 7 zile ma doare gatul si imi este inflamata amigdala dreapta si am impresia ca si urechea imi e infundata imi puteti da si mie un sfat ce as putea sa fac.va multumesc
0
03-01-2012, ora 23:49
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
sa tii regim fara acru, acidulate, citrice
Sa faci multa gargara
Consult la alt medic orl
0
04-01-2012, ora 21:35
Iancu Romina
Nu este medic/terapeut
Iancu Romina
Imi puteti spune cu ce sa fac gargara? am fost azi si mi-am facut un exudat faringean, poate fii ceva grav acel chist?
0
16-06-2012, ora 17:50
13ionela
Nu este medic/terapeut
13ionela
Buna ziua. Am de un an de zile amigdalita tip cazeum, la exudat a iesit negativ, ingrijorarea mea e ca de atunci am o flegma permanenta dimineata, si de fiecare data cand apas cu degetul pe fiecare amigdala am observat ca aproape instantaneu un fel de flegma se elimina din cea stanga. E ceva grav cu aparitia flegmei ? Cum pot scapa de ea si de ce numai de la amigdala stanga? Va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti.
0
16-06-2012, ora 22:45
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
aici gasestibsfaturi ce regim alimentar trebuievsatii, cum sa faci gargara si ce tab de supt sa folosesti
daca nu ajuta trebuie sa faci criptolizis cu radiofrecventa sau savte operezi clasic
un med.orl dupa ce vede amigdalele o sa.ti spuna ce e mai bine
0
18-06-2012, ora 16:30
13ionela
Nu este medic/terapeut
13ionela
Va multumesc pentru sfaturi domnule Doctor si Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si putere de munca. Sincer nu stiu ce m-as fi facut fara sfaturile de pe forum.
Pentru ceilalti cu amigdalita cronica tip CAZEUM exudat negativ cu o simpla apasare zilnica pe amigdale dimineata sau cand vreti mirosul dispare, in primele zile puteti sa faceti apasarea de 2 ori pe zi ca sa eliminati pietricelele albe, asa am facut eu si functioneaza si fac in continuare pentru ca regim tin asa si asa ( inca nu pot renunta la acru si rece), iar de operatie nu am bani acum (oricum inainte eram mahnita din cauza halenei, acum nu mai am si multumesc tuturor ce scriu pe forum, m-a ajutat f mult sa inteleg multe boli si sa gasesc solutii.). In acelasi timp incercati si regimul alimentar cel putin 3, 6 luni (fara rece, acru, condimentat si acidulat ) cine poate, gargara dupa fiecare masa cu ceva antiseptic ( alcool iodat diluat in apa calduta, sau eu folosesc tinctura de marul lupului diluata cu apa dar fara a o bea ca este otravitoare in cantitati mari), pastile de supt. Daca nu se rezolva situatia cu regim pana cand doriti sa faceti operatia, mirosul dispare cu apasarea amigdalelor zilnic si gargara ( am facut un rezumat pentru cei care nu stiu ).
Doamne ajuta si multa perseverenta.
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: