Probleme amigalite
Salut,
In aceasta dimineata m-am trezit cu o tuse seaca, parca aveam ceva in gat, dupa cateva reprize de tuse, a iesit ceva alb cat gamalia unui chibrit, urat mirositor. N am bagat de seara si am plecat de acasa iar in jurul pranzului m-am uitat in gat. Aveam ceva alb pe amigdalita, practic in ea, dupa cateva reprize am mai scos o bucata de aprox 0.4mm patrati sa zic asa si mi-a ramas gaura in acel loc. Tin sa precizez ca nu ma doare in gat, nu am nicio jena, nu tusesc sau alte chestii, n am facut febra, absolut nimic. De prin auzite, am aflat ca ar fi un fel de puroi pietrificat, ceva de genul. Este o urgenta, merg la orl chiar daca nu am nicio simptoma ? Sau mai bine zis, este puroi ? :)
Va salut !
In aceasta dimineata m-am trezit cu o tuse seaca, parca aveam ceva in gat, dupa cateva reprize de tuse, a iesit ceva alb cat gamalia unui chibrit, urat mirositor. N am bagat de seara si am plecat de acasa iar in jurul pranzului m-am uitat in gat. Aveam ceva alb pe amigdalita, practic in ea, dupa cateva reprize am mai scos o bucata de aprox 0.4mm patrati sa zic asa si mi-a ramas gaura in acel loc. Tin sa precizez ca nu ma doare in gat, nu am nicio jena, nu tusesc sau alte chestii, n am facut febra, absolut nimic. De prin auzite, am aflat ca ar fi un fel de puroi pietrificat, ceva de genul. Este o urgenta, merg la orl chiar daca nu am nicio simptoma ? Sau mai bine zis, este puroi ? :)
Va salut !
1 comentarii
1 tusea seaca de diminieata.. ne spune ca este foarte posibil sa avut un reflux gastro-esofagian in somn..de la alimentele sau bauturiel consumate seara
2 restul simptomelor..este un tablou foarte clar de Amigdalita Cronica cu Cazeum..despre asta scrie foarte mult pe forum
NU.. nu este o urgenta..dar consult ORL este obligatoriu
2 restul simptomelor..este un tablou foarte clar de Amigdalita Cronica cu Cazeum..despre asta scrie foarte mult pe forum
NU.. nu este o urgenta..dar consult ORL este obligatoriu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 240Operatie de amigdale... la cine???
- 8amigdalita cronica...sunt foarte speriata
- 5amigdale pline cu puroi la femei gravide
- 63faringo, amigdalita cronica, deviatie de sept, sinuzita
- 38Amigdalita cronica?
- 8amigdalita cronica criptica
- 11amigdalita cronica
- 8amigdalita cr criptica cazeoasa papilom 4mm se indica biopsie
- 5probleme la baza limbii, doua deschideri care elima continut cu miros de infectie
- 12Amigdalita cronica
- 16Cripte pe amigdale
- 1cazeum
- 2Amigdalită cronică
- 3Amigdalita cronica cazeoasa
- 2amigdalita cronica, operatie sau nu?
- 6Amigdala umflată?!
- 2Problema ORL
- 1Durere ganglion
- 1Cocainaaa?
- 2Rinoclenil la copil de 4 ani? Maxitrol administrare nazală?
Mai multe informații despre: Amigdalita cronica cazeum
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: