am probleme cu gatul de cand ma stiu. am luat antibioatice incontinuu
am 21 de ani si am probleme cu gatul de cand ma stiu.am luat antibioatice incontinuu...dar nu vreau sa imi extirpez amigdalele.unii doctori imi recomanda, altii nu...deci nu stiu ce sa mai cred..daca aveti vreo solutie pt mine va sunt recunoscatoare...as dori sa stiu daca se trateaza fara interventie chirurgicala..daca exista vreun tratament naturist??sau leac babesc...orice.va multumesc
3 comentarii
Cel mai bun tratament al amigdalitelor recidivante este homeopatia. Un consult homeopatic este necesar.
Si eu am aceeasi problema. De foarte mica si pana acum, am 32 ani, mi se inflamau amigdalele, faceam puroi in gat. Si nu era an in care sa nu fac injectii cu penicilina, ampicilina. Am inceput sa pun tinctura de propolis seara, inainte de culcare, in gat. Am luat si echinaceea care intareste sistemul imunitar. De 2 ani nu am mai avut probleme. Mi s-a mai recomandat sa mestec propolis dar nu am putut din cauza gustului. La inceput si tinctura mi se parea oribila, simtem ca ma arde, dar m-am obisnuit. Nu trebuie sa pui multa, doar cateva picaturi. Daca rezisti. Daca nu o diluezi cu apa. Eu pun asa simplu tinctura ca isi face efectul mai bine.
AM si eu aceeasi problema.Acum..de 4-5 luni nu ma doare nimic, doar am o jena in gat si in amigdala stanga am o gaura in care este ceva alb urat mirositor.Asta e tot ce ma deranjeaza.Mi-am facut exudat si mi-a iesit Stafilococ patogen.Acum nu stiu daca trebuie sa iau sau nu antibioticele la care acesta apare sensibil.Am auzit ca nu se trateaza daca nu ai simptome.Totusi albul acela urat mirositor...pot sa scap de el cu antibiotic? Am mai luat claritromicina, mi-a trecut dar dupa 2 sapt avea iar..cand m-am uitat din intamplare in gat..si la fel nu aveam simptome.As vrea un raspuns daca se poate..Il tratez sau il las asa? multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36Faringoamigdalita cronica
- 8tuse si secretii
- 63faringo, amigdalita cronica, deviatie de sept, sinuzita
- 35Amigdalita cronica
- 6amigdalita cronica care nu se vede la analize
- 11amigdalita cronica
- 6Inflamatii in cerul gurii
- 8amigdalita cr criptica cazeoasa papilom 4mm se indica biopsie
- 12Amigdalita cronica
- 6Amigdala umflată?!
- 7Amigdalita cronica
- 1Amigdalita cronica- analize si interpretare pt. dl. dr. Flueraru
- 1Amigdale inflamate.
- 1Durere ganglion
- 2Amigdalita cronica/o amigdala mai mare
- 3Amigdalita cronica acuta
- 1Umflatura usoara sub ureche
- 1Amigdalita cronică si cazeum
- 2Rinoclenil la copil de 4 ani? Maxitrol administrare nazală?
Mai multe informații despre: Amigdalita cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: