amigdalita cr criptica cazeoasa papilom 4mm se indica biopsie
am racit in gat am luat antibiotic 5zile dupa acea aveam o jena in parte a stanga dupa care am observat ca am ca o bubita rosie si ma irita in gat am mai luat 5 zile antibiotic dupa care am fost la orl si mi sa spus ca am papilom si ca trebuie scos si facut biopsie de la ce putea sa imi apara asa ceva nu stiu ce sa fac cu el mi-a mai dat trat cu anyinflamatoare si tot mai am o jena dupa doua zile de trat bioparox tonsilotren vit a si nurofen c at de grav e ajutatimaaaa nu stiu ce sa fac
8 comentarii
e simplu...
se scoate in 5 minite la un cab.ORL..care lucreaza cu radiofrecventa ( fara internare, fara sangerare)
se scoate in 5 minite la un cab.ORL..care lucreaza cu radiofrecventa ( fara internare, fara sangerare)
ma scuzati ca va derj dar de la ce putea sa apara poate fi ceva grav pe net am vaz ca poate fi cancerigeni am o jena in partea stanga a limbii langa papilom ca o irit nu scap de ea poate fi de la ala va multumesc
iritatia poate fi si de la papilom, , , dar si de la un reflux gsdtric.. faci investigatii si la gastrologie
ma scuzati dar am mai observat ca mai am si niste basicute rosii sub limba ce pot fi afte sau ce pot fi
va multumesc ptr rasp sunt stresat de aceea va intreb poate sa fie iritatia de la amigdalita ca am doua punctulete mici albe pe ea am avut si in partea dreapta dar mi-au disparut alea dupa ce am luat antibiotice
nu e vorba de cancer cum vb unii pe nettttttttttt ??? pot da cu glicerina pe ele si pe amigdalita
pot avea negi si sub limba veruci sau asa ceva?
ai face BINE.. pentru Mentalul Tau...
sa NU te mai uiti in oglinda si sa nu teexaminezi.. decat dupa ce termini o facultate de medicina !!!
mergi la ORL..si rezolva problema !!!
sa NU te mai uiti in oglinda si sa nu teexaminezi.. decat dupa ce termini o facultate de medicina !!!
mergi la ORL..si rezolva problema !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am probleme cu gatul de cand ma stiu. am luat antibioatice incontinuu
- 240Operatie de amigdale... la cine???
- 36Faringoamigdalita cronica
- 8tuse si secretii
- 5amigdale pline cu puroi la femei gravide
- 7Limba anormala?
- 63faringo, amigdalita cronica, deviatie de sept, sinuzita
- 35Amigdalita cronica
- 6amigdalita cronica care nu se vede la analize
- 38Amigdalita cronica?
- 20amigdalita cronica cu cazeum