Amigdalita cronica, analizele nu arata nici un agent patogen

27-06-2017
emmasky16
Nu este medic/terapeut
emmasky16
Buna ziua,
Am 28 de ani si sufer de amigdalita cronica de foarte multi ani (rosu in gat, dureri de gat mai tot timpul, intreaga zona a gatului acoperita cu depuneri de puroi, mici umflaturi rosii pe amigdale). Am facut diferite tratamente cu antibiotice, atat administrate oral cat si spalaturi cu antibiotice in gat. De curand, la sfatul medicului, am luat Zinnat doza maxima, timp de 10 zile. Simtopmele s-au diminuat putin dar dupa 2 saptamani s-a revenit la situatia initiala.

Analizele facute de mai multe ori nu arata nici un factor patogen, dar simptomele persista neincetat.

La tratamentul cu antibiotice naturale ( cordiceps, diferite uleiuri volatile, aloe, etc.) simptomele se diminueaza pentru cateva saptamani dupa care revin la fel ca inainte.

Exista vreo solutie de vindecare?

MUltumesc
2 comentarii
0
29-06-2017, ora 13:10
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1.Amigdalita cronica NU se trateaza cu antibiotice
am scris despre asta pe forum
2 cauza problemelor din gat este O alimentatie Gresita... care a dus la gastrita cu reflux in somn. anume aunci acidul gastric irita si inflameaza tot ce gaseste in faringe
3 ce ati facut pana acum a fost total gresit
Corect..consult gastrologie si schmbara stilului alimentar, in acest caz puteti scapa de amigdalita doar cu tratament corect local
Amigdalele se pot micsora in volum cu Radiofrecventa sau scoase clasic..ca sa evitati cmplicatii gen reumatism, complaicatii inima, rinichi...
0
01-07-2017, ora 11:26
emmasky16
Nu este medic/terapeut
emmasky16
Buna ziua,
Multumesc mult pentru rapsuns. Este pentru prima data cand primesc un raspuns care are sens...

Totusi, problema este ca nu sufar de hiperaciditate gastrica sau reflux in timpul zilei. Am avut cu multi ani in urma astfel de probleme si situ exact cum se simte, dar pe vremea aceea si mult timp dupa aceaa nu am facut amigdalita...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: