Amigdalita pultacee
Buna seara! Am o problema cu o amigdalia pultacee. De fiecare data cand ma duc la stomatolog, fac amigfalita pultacee, cu febra. Problema este ca de luni iau Azitrox, în prima zi am luat una la 12 ore si inca fac febra 38.7. Înainte să iau Azitrox, am luat Amoksiklav pentru o extracție de măsea doar ca nu a avut efect si pe amigdalita. Este cazul sa merg la spital sau sa mai iau o zi Azitrox si sa vad cum imi e maine? Si de ce de fiecare data cand merg la stomatolog fac aceasts amigdalita pultacee? Va multumesc din suflet!
4 comentarii
este cazul sa te vada un medic ORL si sa spuna despre cauza problemelor din gat si solutiile corecte
Am fost la un medic ORL, am facut si un exudat însă nu a iesit nimic.. Ma îngrijorez tare rau. Va multumesc frumos pentru raspuns!
pai este sau nu amigdaliuta pultacee?
pe amigdalita pultacee NU se fac exudate..se administreaza tratamente
Ce numesti TU amigdalita pultacee????
pe amigdalita pultacee NU se fac exudate..se administreaza tratamente
Ce numesti TU amigdalita pultacee????
Imi pare rau ca va raspund asa tarziu. Asa mi-a fost recomandat, sa fac un exudat in timpul tratamentului si sa fac unul si dupa. Ieri am chemat salvarea si mi s-a dat în continuare azitrox, nurofen si decasept. Astăzi ma simt mult mai bine, însă o sa ma duc sa imi fac niste investigatii la un orl-ist dupa ce o sa termin cu tratamentul. Mi s-a pus diagnostic de faringo amigdalita pultacee.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Amigdalita pultacee! Rog raspuns cat mai repede.
- 8Amigdalita pultacee sau altceva
- 11Puncte galbene pe amigdale
- 4Amigdalite puroiate
- 2amigdalita pultacee
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 2amigdalita pultacee
- 5Amigdalita de la varsta frageda
- 1Amigdalita cronica
- 0Amigdalita pultacee
- 1Gat - urechi
- 2tuse incarcata la copil si amigdalita pultacee?
- 3Dupa cate pastile de zinnat ar trebui sa scada febra in cazul amigdalitei pultacee
- 1Amigdalita pultacee, augumentin esec sau reusita?
- 4Puroi pe amigdale
- 1Dureri reaparute dupa 7 zile de augmentin
- 1Amigdale Cu puroi
- 2Puroi in gât
- 4Amigdalite pultacee și limba alba
Mai multe informații despre: amigdalita pultacee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: