Amigdale marite si deviatie de sept
Buna ziua,
O sa incerac sa fiu scurt :
Inflamare amigdala dreapta acum 1 an - ASLO sub 200; tratament cu Zinacef injectabil si Gentamicina fara rezultat;schimbat medic si inceput tratament cu Moldamin. De cand am inceput Moldaminul am capatat dureri de oase si muschi (Mi-au gasit Factor reumatoid crescut, dar ASLO sub 200). Am intrerup dup 12 injectii ( 3 luni ) iar durerile de oase s-au diminuat amigdala a ramas la fel. Am reinceput Moldaminul ( ASLO sub 200) ia au inceput iar durerile de oase si muschi.Nasul imi este infundat tot timpul. Analizele sunt normale ( hemoleucograma, ASLO, fibrinogen, transaminaze, PCR, mai putin FR).
Intrebare : Durerile osoase si musculare sa fie declansate de Moldamin ?
Nasul infundat sa fie cauzat de amigdale ?
Este cumva operatia solutia ?
Multumesc pentru raspuns !
O sa incerac sa fiu scurt :
Inflamare amigdala dreapta acum 1 an - ASLO sub 200; tratament cu Zinacef injectabil si Gentamicina fara rezultat;schimbat medic si inceput tratament cu Moldamin. De cand am inceput Moldaminul am capatat dureri de oase si muschi (Mi-au gasit Factor reumatoid crescut, dar ASLO sub 200). Am intrerup dup 12 injectii ( 3 luni ) iar durerile de oase s-au diminuat amigdala a ramas la fel. Am reinceput Moldaminul ( ASLO sub 200) ia au inceput iar durerile de oase si muschi.Nasul imi este infundat tot timpul. Analizele sunt normale ( hemoleucograma, ASLO, fibrinogen, transaminaze, PCR, mai putin FR).
Intrebare : Durerile osoase si musculare sa fie declansate de Moldamin ?
Nasul infundat sa fie cauzat de amigdale ?
Este cumva operatia solutia ?
5 comentarii
Buna seara!
o sa iti raspund in masura posibilitatilor.,
1. nu, nu cred ca durerile de oase pot fi provocate de Moldamin.
2.nasul infundat.. are o alta cauza, locala, o deviatie de sept sau o rinita. Nici de cum hipertrofia amigdalelor.
3.Pentru o amigdalita hipertrofica care nu cedeaza in volum si face si acutizari de 4-5 ori pe an.. DA este operatia o solutie.
In concluzie.. Mergi la ORL.. sa.ti vada nasul si amigdalele.
anuntane diagnosticul si ce a decis medicul.
o sa iti raspund in masura posibilitatilor.,
1. nu, nu cred ca durerile de oase pot fi provocate de Moldamin.
2.nasul infundat.. are o alta cauza, locala, o deviatie de sept sau o rinita. Nici de cum hipertrofia amigdalelor.
3.Pentru o amigdalita hipertrofica care nu cedeaza in volum si face si acutizari de 4-5 ori pe an.. DA este operatia o solutie.
In concluzie.. Mergi la ORL.. sa.ti vada nasul si amigdalele.
anuntane diagnosticul si ce a decis medicul.
Buna ziua,
Am fost la medic la spitalul "Dorin Hociota " Bucuresti iar medicul a indicat urmatoarele :
- Amigdalita asimetrica => operatie
- Deviatie de sept si cornet crescut in nara dreapta => operatie.
Intrebarile mele sunt :
1 - este bine sa operez intai gatul iar apoi nasul tinand cont ca eu sunt vesnic infundat si ca dimineata ma trezesc cu o suma de mucoziti in gat
2 - amigdalectomia se face cu anestezie generala ? Mi s-a parut cam ciudat...
Am fost la medic la spitalul "Dorin Hociota " Bucuresti iar medicul a indicat urmatoarele :
- Amigdalita asimetrica => operatie
- Deviatie de sept si cornet crescut in nara dreapta => operatie.
Intrebarile mele sunt :
1 - este bine sa operez intai gatul iar apoi nasul tinand cont ca eu sunt vesnic infundat si ca dimineata ma trezesc cu o suma de mucoziti in gat
2 - amigdalectomia se face cu anestezie generala ? Mi s-a parut cam ciudat...
1. da este mai bine de operat Amigdalele.. pentru ca ele pot provoca mai multe complicatii. Nasul mai asteapta 1-2 luni daca ai asteptat pana acum.
2.Amigdalectomia.. ca si septul nazal.. este mai modern si nedureros.. cu anestezie generala.
Succes.
2.Amigdalectomia.. ca si septul nazal.. este mai modern si nedureros.. cu anestezie generala.
Succes.
Buna seara,
De ani de zile ma tratez de amigdalite, tot timpul sunt inflamate, tot timpul dimineata ma trezesc cu mucozitati in gat si dureri in gat , mi s-au facut tot felul de teste, alergice, exudate si mi s-au administrat diferite tratamente, la ultimul control mi s-a spus ca am amigdalita acuta, sinuzita acuta si deviatie de sept , mi s-a recomandat institutul, , Hociota -Bucuresti pentru control amanuntit.
Intrebarile mele : - nu vor fi complicatii in cazul unor raceli daca scot amigdalele ?? operatia de deviatie de sept va ajuta la tratarea sinuzitei ?
Multumesc !
De ani de zile ma tratez de amigdalite, tot timpul sunt inflamate, tot timpul dimineata ma trezesc cu mucozitati in gat si dureri in gat , mi s-au facut tot felul de teste, alergice, exudate si mi s-au administrat diferite tratamente, la ultimul control mi s-a spus ca am amigdalita acuta, sinuzita acuta si deviatie de sept , mi s-a recomandat institutul, , Hociota -Bucuresti pentru control amanuntit.
Intrebarile mele : - nu vor fi complicatii in cazul unor raceli daca scot amigdalele ?? operatia de deviatie de sept va ajuta la tratarea sinuzitei ?
Multumesc !
da. Operatia de deviatie de sept o sa ajute la vindecarea sinuzitei prinfaptul ca se inbunatateste mult respiratia nazala.
O amigdalita cronica repetata.. poate da cu mult mai multe si mai grave complicatii decat lipsa lor!!!
O amigdalita cronica repetata.. poate da cu mult mai multe si mai grave complicatii decat lipsa lor!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 29deviatia de sept
- 6incapsularea infectiei
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 8Dureri de gat !!! Ajutor va rog !!!
- 68Deviatie de sept
- 5polip pe o amigdala la copil de 3 ani
- 1Amigdalele şi Ţigarile
- 4Gaura in gat
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 33amigdale umflate... ce sa fac?
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 8Deviatie sept nazal