tuse cronica?
Buna ziua Am o mare problema cu fiul meu are 11 ani si are o deviatie severa de sept iar in urma unei raceli puternice oin urma cu 1 an a ramas cu o tuse urita de parca i s-ar rupe ceva in git dar nu are secretii Am fost cu el la alergolg si nu are alergii am fost si la pneumolg si e in regula LA orl ni s-a spus ca din cauza deviatiei de sept nu isi elimina secretiie si ni s-au recomandat aerosoli cu flixotide si apoi cu acc dexametazona si gentamicina Dupa flixotide a eliminat multe secretii dar tuseste in continuare iar noi suntem disperati si nu stim ce sa mai facem Mentionez ca inainte sa adoarma tuseste cel mai rau Noi suntem din C de Arges dar am fost la Bucuresti la medici la cabineta private insa acum nu mai stm unde sa mergem NE puteti ajuta?
7 comentarii
trebuie exclusa si posibilitate ca tuseste din cauza iritatiei faringiene
1. regim de 3 saptamani strict fara acru ( muraturi, , otet, bors) bauturi acidulate, , fructe citrice si acre( mar)
2.trebuie sa facti inhalatii cu ceia de musetel fierbinte + cate 2 pic de ulei volatil de eucalipt si de busuioc
se face 10 minute dupa care se fac spalaturi nazale cu acelas ceai si cu restul gargara de 2-3 ori pe zi
3 Bioparox spre i in nas 2 puf si in gat 2 puf din 4 in 4 ore
4.Eurespal sirop 3 pe zi
4 Aerius 1 lingurita seara
1. regim de 3 saptamani strict fara acru ( muraturi, , otet, bors) bauturi acidulate, , fructe citrice si acre( mar)
2.trebuie sa facti inhalatii cu ceia de musetel fierbinte + cate 2 pic de ulei volatil de eucalipt si de busuioc
se face 10 minute dupa care se fac spalaturi nazale cu acelas ceai si cu restul gargara de 2-3 ori pe zi
3 Bioparox spre i in nas 2 puf si in gat 2 puf din 4 in 4 ore
4.Eurespal sirop 3 pe zi
4 Aerius 1 lingurita seara
Multumim frumos cit dureaza tratamentul ?
regimul 3 saptamani panala 3 luni
tratamentul 10 zile strict.. dupa care se redece sau se intrerup medicamentele
dar inhalatii si gargara pana la 3 saptamani
tratamentul 10 zile strict.. dupa care se redece sau se intrerup medicamentele
dar inhalatii si gargara pana la 3 saptamani
buna ziua,
in urma cu aproximativ 1 an, am inceput sa tusesc fara un motiv anume. dupa mai multe controale si tratamente nu mi-a trecut. am ajuns si la orl unde mi-au spus ca am o deviatie de sept. Acum urmez un tratament cu avamys, rhinoil si telfast. Totodata mi s-a spus ca operatia este solutia sa scap de aceasta tuse deoarece am cate o nara infundata si respiratia nu se face corespunzator, dar pe mine nu ma deranjeaza acest lucru deoarece respir bine.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca intr-adevar aceasta operatie este singura solutie sau ce altceva pot face sa scap de aceasta tuse.
Multumesc anticipat!
in urma cu aproximativ 1 an, am inceput sa tusesc fara un motiv anume. dupa mai multe controale si tratamente nu mi-a trecut. am ajuns si la orl unde mi-au spus ca am o deviatie de sept. Acum urmez un tratament cu avamys, rhinoil si telfast. Totodata mi s-a spus ca operatia este solutia sa scap de aceasta tuse deoarece am cate o nara infundata si respiratia nu se face corespunzator, dar pe mine nu ma deranjeaza acest lucru deoarece respir bine.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca intr-adevar aceasta operatie este singura solutie sau ce altceva pot face sa scap de aceasta tuse.
Multumesc anticipat!
Operatia o sa va ajute sa respirati mai bine penas..
dar nu vindeca automat si tusea
trebuie sa mai mergeti la Gastrologie sa vedeti daca nu este un reflux gastroesofagian
si tre sa mergeti la Pneumoftizio sa vedeti daca tusea nu e de la traheie sau bronhii
dar nu vindeca automat si tusea
trebuie sa mai mergeti la Gastrologie sa vedeti daca nu este un reflux gastroesofagian
si tre sa mergeti la Pneumoftizio sa vedeti daca tusea nu e de la traheie sau bronhii
A mers bine cu tratamentul dar cum a venit frigul a inceput iarasi sa tuseasca are o legatura?
are legatur asi frigul dar si regimul alimentar. analizati cu ce ati gresiti in alimentatie si cele produse trebuie excluse pentru un timp foarte lung
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Virusi si bacterii
- 10despre leucemie
- 7la 10 ani am fost diagnosticata cu glanda hipotiroida...hipotiroidism
- 8Raceala frecventa
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 10Obstructie nazala noaptea
- 7Raceala, nurofenul pot influenta valoarea analizelor de sange?
- 3raceala sau ce?
- 4Curge nasul non stop
- 3Cadere de par si sprancene! Senzatie de raceala!
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 1Polipi sau deviatie de sept?
- 1Am racit vara ?
- 2Pneumologie
- 2Vă rog frumos, un raspuns! Ajutati-ma! Din septembrie am o tuse seaca
- 1Cum pot scapa de tusea seaca
- 2Operatie de sept esuata. Ce se mai poate face?
Mai multe informații despre: Raceala Deviatia de sept nazal Tusea cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: