deviatie de sept
buna ziua.
am fcut saptamana trecuta un tomograf la sinusuri si mi-a iesit ca am deviatie de sept, desi am facut acel tomograf in urma unor dureri de cap, frunte, maxilare, si crestet de cap.
Am fost la 2 dr(ORL), si amandoi mi-au spus ca am nevoie de operatie.
problema mea este urmatoare: (inca) ma doare capul., parca ma apasa ceva in crestetul capului, si parca ma strange ceva de cap, urechile imi sunt infundate, si unoeri ma doare in urechea stanga, si maxilarele ma dor. Durerea mi e duce parca pana dupa ureche, in ceafa.
Intrebarea este: daca imi fac operatia de deviatie de sept, imi trec durerile de cap? Sau poate fi si de la altceva? ar trebui sa imi fac alta investigatie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
am fcut saptamana trecuta un tomograf la sinusuri si mi-a iesit ca am deviatie de sept, desi am facut acel tomograf in urma unor dureri de cap, frunte, maxilare, si crestet de cap.
Am fost la 2 dr(ORL), si amandoi mi-au spus ca am nevoie de operatie.
problema mea este urmatoare: (inca) ma doare capul., parca ma apasa ceva in crestetul capului, si parca ma strange ceva de cap, urechile imi sunt infundate, si unoeri ma doare in urechea stanga, si maxilarele ma dor. Durerea mi e duce parca pana dupa ureche, in ceafa.
Intrebarea este: daca imi fac operatia de deviatie de sept, imi trec durerile de cap? Sau poate fi si de la altceva? ar trebui sa imi fac alta investigatie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
2 comentarii
nu.. nu trece durerea de cap numai de la operatia de sept..
durerile descrise poatesa aiba legatura cu problemele dentare ( chiar daca dintii nu dor, trebuie investigat la stomatolog), deasemenea durearea poate sa aiba legatura cu coloana cervicala, cu tensiunea arteriala, circulataia cerebrala.., probleme de digestie, ficat si vascozitate a sangelui.. chiar si probelmele hormonale dau asa dureri
e cazul de facut un funtd de ochi la oftalmologie..si cu rezultatul de mers la neurologie
durerile descrise poatesa aiba legatura cu problemele dentare ( chiar daca dintii nu dor, trebuie investigat la stomatolog), deasemenea durearea poate sa aiba legatura cu coloana cervicala, cu tensiunea arteriala, circulataia cerebrala.., probleme de digestie, ficat si vascozitate a sangelui.. chiar si probelmele hormonale dau asa dureri
e cazul de facut un funtd de ochi la oftalmologie..si cu rezultatul de mers la neurologie
Multumes pentru raspuns. Am sa fac toate verificarile [e care mi le--ati indicat: ochi, stomatologie, si apoi neuro
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6operatie de deviatie de sept
- 92rinoplastie - analize
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 68Deviatie de sept
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 79deviatie de sept
- 6Rinosinuzita si deviatie de sept
- 4Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica
- 0o mica deviatie de sept
- 2spalatura nazala cu S.F.
- 6Raport Medical CT Sinusuri - Necesita Operatie?
- 0nevralgie cap, dinti, fata
- 5Sinuzita, nas infundat
- 1Operatie deviatie de sept
- 1Operatie de deviatie de sept Dr.Baschir Sorin din Arad
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 1Rani in nas
- 2Deviatia de sept afecteaza urechea?
- 2Alternativa operatie rinita cronica hipertrofica și deviație de sept
- 6Orl - probleme dupa operatie deviatie de sept
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: