Amigdalita cronica cazeoasa
Buna ziua! De ani de zile ma confrunt cu halena. Initial am crezut ca problema o reprezinta cariile, apoi stomacul si intr-un final am gasit niste puncte albe pe amigdale. Am mers imediat la ORL si diagnosticul : Amigdalita cronica cazeoasa. Mi-a recomandat sa fac operatia in primavara iar imediat dupa asta am avut un episod urat de amigdalita cu durere, febra... Sunt dispusa sa fac operatia dar mi-e teama ca mirosul nu dispare. Am facut analizele, Helicobacter Pylori negativ, strptococ negativ, ASLO bun, cam toate erau bune. Am observat ca gaurile nu se mai incarca la fel cu acea chestie alba dar mirosul este groaznic, fetid, miros de sulf. Am citit despre unele cazuri in care operatia de scoatere a amigdalelor nu a fost chiar un succes si mi-e teama sa nu fiu si eu la fel.
2 comentarii
teama.. este o problema care trebuie rezolvata la Psiholog
dupa ce scoti amigdalele.. treci pe un regim corect alimentar si sa ai grija permanent de dantura... in acest caz nu o sa mai fie motive sa ai halena
dupa ce scoti amigdalele.. treci pe un regim corect alimentar si sa ai grija permanent de dantura... in acest caz nu o sa mai fie motive sa ai halena
Multumesc! Da, intr-adevar, teama o sa fie pana in momentul in care ma operez. Am citit pe anumite site-uri ca acest caz de amigdalita poate duce la gastrita si la reumatism. Este adevarat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2punct alb pe amigdala
- 3amigdalita cronica cazeoasa
- 4Cam de 1 an am amigdalita criptica cazenoasa care ma deranjeaza doar prin mirosul care il are
- 11Puncte galbene pe amigdale
- 0Complicatii amigdalite?
- 4hipertrofie amigdala linguala
- 8Amigdale inflamate de 2 saptamani
- 7inflamare gat-intrebare
- 10durere zona gat
- 1Amigdalita sau oreion?!
- 3Puroi pe amigdale
- 2Amigdalita cronica crioptica cu cazeum
- 3Intrebare urgenta! usturime groaznica in gat
- 3amigdala imflamata
- 0amigdala rosie si umflata