Amigdalita cronica cazeoasa

Buna ziua! De ani de zile ma confrunt cu halena. Initial am crezut ca problema o reprezinta cariile, apoi stomacul si intr-un final am gasit niste puncte albe pe amigdale. Am mers imediat la ORL si diagnosticul : Amigdalita cronica cazeoasa. Mi-a recomandat sa fac operatia in primavara iar imediat dupa asta am avut un episod urat de amigdalita cu durere, febra... Sunt dispusa sa fac operatia dar mi-e teama ca mirosul nu dispare. Am facut analizele, Helicobacter Pylori negativ, strptococ negativ, ASLO bun, cam toate erau bune. Am observat ca gaurile nu se mai incarca la fel cu acea chestie alba dar mirosul este groaznic, fetid, miros de sulf. Am citit despre unele cazuri in care operatia de scoatere a amigdalelor nu a fost chiar un succes si mi-e teama sa nu fiu si eu la fel.
2 comentarii

teama.. este o problema care trebuie rezolvata la Psiholog
dupa ce scoti amigdalele.. treci pe un regim corect alimentar si sa ai grija permanent de dantura... in acest caz nu o sa mai fie motive sa ai halena
dupa ce scoti amigdalele.. treci pe un regim corect alimentar si sa ai grija permanent de dantura... in acest caz nu o sa mai fie motive sa ai halena

Multumesc! Da, intr-adevar, teama o sa fie pana in momentul in care ma operez. Am citit pe anumite site-uri ca acest caz de amigdalita poate duce la gastrita si la reumatism. Este adevarat?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2din cauza amigdalelor?
- 4ce inseamna cazeu la amigdale?
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 7Puroi in gat.Va rog sa imi dati un sfat
- 4Gaura in gat
- 1ureche umflata, amigdalite diagnostic, angina
- 8Amigdale inflamate de 2 saptamani
- 5Amigdalita-faringita cronica?
- 1Pot sa fumez?
- 5Diagnostic: Micoza oro-faringiana; amigdalita linguala; amigdalita criptica; gastrita
- 2amigdale marite
- 13Amigdale umflate
- 4cancer amigdala dreapta, radioterapie sau operatie?
- 2Amigdale mari la copil de 4 ani
- 12Amigdalita cronica
- 2amigdale marite, rosu in gat, febra
- 3Amigdale inflamate si ganglioni mariti in zona gatului
- 2Mă doare amigdala stângă, cu tot cu urechea stângă cand înghit!
- 3Hipertrofie amigdaliana
- 0Amigdale si ganglioni umflati
Mai multe informații despre: amigdalele amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: