hipertrofiere amigdale palatine si linguala cu prelungirea pediculata a amigdalei linguale

d-le dr sunt diagnosticat cu hipertrofiere amigdale palatine si linguala cu prelungirea pediculata a amigdalei linguale dreapta si sindrom disfagic in urma unei fibroscopiii si mi s-a spus ca nu este necesara interventia chirurgicala.mentionez ca am terminat un tratament homeopat pe care l-am urmat 2 luni, ce ma sfatuiti in continuare?multumesc anticipat!
5 comentarii

faceti cateva poze cu amigdalele si trimitetile pe mail

Baietelul meu de 4 ani are nasucul infundat noaptea iar dimineata secretiile sunt galbene si vascoase(peste zi acestea devin lichide si incolore) tuseste uscat dar nu face febra.
Precizez ca si acum 2 luni a avut aceeasi problema si dupa cateva zile tusea a devenit productiva si nu i-a trecut o luna de zile iar la exudat nu i-a iesit nimic.De aceea am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat daca sa ii dau antibiotic sau sa ii fac aerosoli. Va rog mult sa precizati si cantitatile pt aerosoli.Va multumesc!
Precizez ca si acum 2 luni a avut aceeasi problema si dupa cateva zile tusea a devenit productiva si nu i-a trecut o luna de zile iar la exudat nu i-a iesit nimic.De aceea am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat daca sa ii dau antibiotic sau sa ii fac aerosoli. Va rog mult sa precizati si cantitatile pt aerosoli.Va multumesc!

antibiotic NUU!
aerosoli DA.
spalaturi nazale cu ceai de musetel seara inainte de culcare.
colargol de 1 % cate 2 pic la 8 ore 10 zzile,
aerosoli DA.
spalaturi nazale cu ceai de musetel seara inainte de culcare.
colargol de 1 % cate 2 pic la 8 ore 10 zzile,

cu ACC 1 fiola+ 2-3 pic de ser Efedrinat restul ser fiziolo9gic sa u ceai de musetel cald.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Micsorare amigdale
- 8amigdalita cronica...sunt foarte speriata
- 2ma dor amigdalele
- 6tgp tgo foarte mari la copil de sase ani
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 11Puncte galbene pe amigdale
- 3ce se intampla in interiorul gatului meu?
- 4mononucleoza
- 10puncte albe pe amigdala stanga...
- 11amigdale hipertrofe
- 2una din amigdale este marita cat o nuca
- 0Micsorare amigdale Timisoara
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 3Puroi pe amigdale
- 3respiratie urat mirositoare si durere de cap... are legatura cu amigdalele?
- 3Am o problema cu gatul
- 4Amigdalectomie ?
- 0Corp strain pe amigdala dreapta.
- 0Amigdale dispărute
- 1Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: