Rezectie septala
Vreau sa ma operez de deviatie de sept, dar in acelasi timp vreau sa mi se faca o rezectie a unui punct inestetic din cartilajul septului (Septul are o ridicatura mica inestetica la un moment dat in linia din dorsul nazal intre piramida si varful nasului). Ceea ce as dori, ar fi doar o rezectie a acelui punct.
Se poate face asta la un chirurg ORL-ist? Poate fi considerata septorinoplastie?
Se poate face asta la un chirurg ORL-ist? Poate fi considerata septorinoplastie?
8 comentarii
mersgeti in clinica ORL..spital universtar
numia medicii care operreaza acolo.. dupa consult si investigatii
o sa rasunda concret la intrebarea Dvs
numia medicii care operreaza acolo.. dupa consult si investigatii
o sa rasunda concret la intrebarea Dvs
Am sa merg la prof Ghindaru. Chestia e ca intre piramida si varf, pe aproximativ 0.5 cm lungime septul e mai dezvoltat, iese deasupra locului unde se intalnesc cartilajele nazale, iar pielea se muleaza pe sept, dand un aspect ascutit al dorsului nazal si ingustand caile respiratorii (prin ridicarea pielii de sept, narele se ingusteaza). Ceea ce trebuie facut, dupa parerea mea ar fi o simpla rezectie de aproximativ 2-3 mm din sept pe acea portiune.
dupa parerea mea..este mult mai important sa ai organele interne sanatoase
sa ai bucuria unui loc de munca care iti place
sa ai fericirea unei familii unite
si aspectul fizic chear NU conteaza
mai cu seama ca orice inerventie..este o interventie si rezultatul nu mereu este acel asteptat.. mai citeste pe forum cae complicatii si sechele au avut oamenii dupa interventii de corectie
sa ai bucuria unui loc de munca care iti place
sa ai fericirea unei familii unite
si aspectul fizic chear NU conteaza
mai cu seama ca orice inerventie..este o interventie si rezultatul nu mereu este acel asteptat.. mai citeste pe forum cae complicatii si sechele au avut oamenii dupa interventii de corectie
eu vreau sa respir bine. este o povara sa ma trezesc in fiecare dimineata cu gatul iritat si sa tusesc non-stop de la iritatie...
am gatut rosu de vreo 4-5 ani fara sa dispara aceasta iritatie.
pe forum am scris sute de postari unde explic( la boli ORL, simptome ureche-nas-gat )
ca Gatul iritat si rosu este de la refluxul gastro-esofagian si de la alimentatia incorecta
cu mult acid, acru si citric.
ca Gatul iritat si rosu este de la refluxul gastro-esofagian si de la alimentatia incorecta
cu mult acid, acru si citric.
Mie ORL istul mi a spus ca din cauza respiratiei orale din timpul nopţii mai ales.
sunt posibile ambele variante
Trebuie sa.ti cunosti singur organismul si regimul alimentar, asa ca iti dai seama imediat daca este si o problema gastrica sau de alimentatie care iti afecteaza faringele sau numai deviatia de sept e problema
Trebuie sa.ti cunosti singur organismul si regimul alimentar, asa ca iti dai seama imediat daca este si o problema gastrica sau de alimentatie care iti afecteaza faringele sau numai deviatia de sept e problema
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 92rinoplastie - analize
- 79deviatie de sept
- 10Obstructie nazala noaptea
- 1deviatie de sept -pt.dl.dr.FValeriu
- 4Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica
- 5expectoratie abundenta
- 4Probleme grave gat si nas
- 0nevralgie cap, dinti, fata
- 7Deviatie de sept - un impediment la vizita medicala?
- 0Deviatie de sept. Va rog sa imi deie si mie cineva un sfat :|
- 5Sinuzita dupa operatia de sept nazal
- 1Operatie de deviatie de sept Dr.Baschir Sorin din Arad
- 1deviatie de sept
- 4Rezultate CT "SPF-SAF"
- 2CT sinusuri aerice craniene
- 7nas
- 3Operație sinusala
- 2Nas înfundat operat deviație de sept
- 2Rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept Dl. Flueraru
- 2Operatie de sept esuata. Ce se mai poate face?
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: