Ametelli
Sunt disperata de ce-a ce mi se intampla dimineata inmod special.Am ametelii cand merg, pe strada, o greutate in ceafa, si vederea mi se pare ca-mi creaza probleme.Picioarele abia ma tin, si atunci se instaleaza si panica. sunt de fel hipotensiva.Consum cafea, fumez cam 15 tigari, de stres,..Ce pot face??? Sau care ar fi cauza?? Am avut cu ceva anii in urma sindrom vertiginos.Se poate sa fie acelasi lucru??Va rog sa ma indrumati in vreun fel.va multumesc.
3 comentarii
Cauza sunt tigarile si cafeaua...incearca o luna sa nu te mai atingi de ele, vei vedea ce se intampla, e frig si se poate consuma si un ceai cald cu miere si lamaie.trei sferturi din planeta consuma ceai ca si obicei zilnic, fie iarna, fie vara, gandeste-te doar la chinezi, englezi, rusi si indieni.ai sa vezi ca nu vei mai avea aceste simptome.eu am avut multe fete in situatia ta care si-au revenit doar renuntand la cafea si tigari.
Asa am sa fac.va fi un pariu cu mine insumi..Pentruca stiu ca ma autodistrug sincura.va multumesc pentru raspuns.
Draga mea, sunt intr-o situatie asemanatoare, nu am pe nimeni, poate ar trebui sa fie si mai disperata, anul acesta mi-am ingropat si mama, singura fiinta careia ii mai pasa de mine, sunt bolnava cu boala Wilson, o boala grava, cronica, nu-mi gasesc tot timpul tratamentul, sunt pensionata pe caz de boala de varsta d 30 de ani, din cauza bolii nu am putut avea copii, sunt casatorita, dar uneori am impresia ca sotul nu ma intelege. Nu am frati. Am 44 de ani. Te sfatuiesc, sa-ti alungi gandurile negre, sunt altii in situatii cu adevart disperate. Incearca sa-ti faci o pagina pe Facebook, sa-ti cauti prieteni, chiar si virtuali.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme psihice ?
- 3instabilitate, dezechilibru si incoerenta in pronuntarea cuvintelor
- 328episoade de ameteli-vertij
- 12IRM coloana cervicala
- 3slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu
- 2ameteali puternice in diverse momente si situatii
- 4de fiecare data cand ma ridic de pe scaun sau din pat ma ia ameteala
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 4ameteli foarte puternice de aproape un an
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 3stari de ameteala, greata..
- 4ameteala puternica
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 1Ameteala
- 7Ameteli
- 1Ameteala puternica - lesin
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 9Ameteala, pierdere echilibru
- 1Anemie??
- 2Amețeală puternica
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: