Ameteala si stare de rau
Buna... as avea si eu o nedumerire.. Patesc cateodata de mi se face rau, pentru 2-3 minute nu mai vad bine, si am impresia ca lesin. Cand mi se intampla asta ies pe balcon si stau un pic pana imi revin. Am fost la doctor si mi-a facut ekg a spus ca nu am nimic la inima, mi-a facut analizele si a spus ca am lipsa de calciu. Eu am luat calciu o perioada, dar tot am mai patit asta. Si uneori imi curge sange din nas. Oare ce as putea sa fac sa imi treaca si sa nu mai trec prin astfel de stari? Multumesc anticipat.
4 comentarii
poate fi si din cauza tenisunii.cum aveti tensiunea arteriala??poate fi si o sinuzta.
Buna ziua, am nevoie de cateva sfaturi. Din luna decembrie la app 2, 3 sapt, destul de regulat in timpul somnului am ameteli f puternice, palpitatii, dupa care voma. Incerc sa adorm si o iau de la capat. Starea de somnolenta f puternica in acele momente. In timpul zilei nu m-i se intampla acest lucru. Alte simtome, au fost amoretli ale mainlior si o singura data jumatatea dreapta a corpului, inclusiv fata si gura. Doar paartea dreapta. Am facut analize sange, totul e in regula, ekg, rmn, tiroida ( cativa micronoduli si microchisturi), cu TSH, T3, T4 cu valori normale. Control inima facut, totul perfect, ecografie abdominala in regula..nu stiu incotro sa o iau.De la neurologie, am primit reteta cu betaserc dar si cu acest tratament tot s-a reptat episodul. ce as mai putea face, de unde vin, cum sa controlez acest lucru, recomandati vreun tratament? multumesc frumos.
Am uitat sa mentionez ca am o senzatie de nod in gat de app 9 luni, si momente in care simt ca nu am aer, ca nu pot respira complet..La ecografie tiroidiana au spus ca micronodulii nu dau acesata senzatie, deoarece sunt ff mici nu doar cativa,..multumesc
fiul meu a cazut cu ceafa de ciment acum maxim 3 luni, acum cind e cald are dureri groaznice de cap si ameteste ce -mi recomandati
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 5Stare de mahmureala manifestata printr-o ameteala usoara, oboseala launtrica
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 14Dezechilibru, ameteala
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 16Caut raspuns la problema mea...
- 3balonari puternice cu senzatii de ameteala
- 2am urmatoarele simptome: ameteala si slabiciune, parca si lipsa de echilibru
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 3ameteala si vedere incetosata
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 7Ameteli