Ameteala si stare de rau

19-04-2012
Andra008
Nu este medic/terapeut
Andra008
Buna... as avea si eu o nedumerire.. Patesc cateodata de mi se face rau, pentru 2-3 minute nu mai vad bine, si am impresia ca lesin. Cand mi se intampla asta ies pe balcon si stau un pic pana imi revin. Am fost la doctor si mi-a facut ekg a spus ca nu am nimic la inima, mi-a facut analizele si a spus ca am lipsa de calciu. Eu am luat calciu o perioada, dar tot am mai patit asta. Si uneori imi curge sange din nas. Oare ce as putea sa fac sa imi treaca si sa nu mai trec prin astfel de stari? Multumesc anticipat.
4 comentarii
0
24-05-2012, ora 17:43
danielasdaniela
Nu este medic/terapeut
danielasdaniela
poate fi si din cauza tenisunii.cum aveti tensiunea arteriala??poate fi si o sinuzta.
0
26-05-2012, ora 09:37
Elenarom3002
Nu este medic/terapeut
Elenarom3002
Buna ziua, am nevoie de cateva sfaturi. Din luna decembrie la app 2, 3 sapt, destul de regulat in timpul somnului am ameteli f puternice, palpitatii, dupa care voma. Incerc sa adorm si o iau de la capat. Starea de somnolenta f puternica in acele momente. In timpul zilei nu m-i se intampla acest lucru. Alte simtome, au fost amoretli ale mainlior si o singura data jumatatea dreapta a corpului, inclusiv fata si gura. Doar paartea dreapta. Am facut analize sange, totul e in regula, ekg, rmn, tiroida ( cativa micronoduli si microchisturi), cu TSH, T3, T4 cu valori normale. Control inima facut, totul perfect, ecografie abdominala in regula..nu stiu incotro sa o iau.De la neurologie, am primit reteta cu betaserc dar si cu acest tratament tot s-a reptat episodul. ce as mai putea face, de unde vin, cum sa controlez acest lucru, recomandati vreun tratament? multumesc frumos.
0
26-05-2012, ora 10:11
Elenarom3002
Nu este medic/terapeut
Elenarom3002
Am uitat sa mentionez ca am o senzatie de nod in gat de app 9 luni, si momente in care simt ca nu am aer, ca nu pot respira complet..La ecografie tiroidiana au spus ca micronodulii nu dau acesata senzatie, deoarece sunt ff mici nu doar cativa,..multumesc
0
13-06-2012, ora 07:13
eco53
Nu este medic/terapeut
eco53
fiul meu a cazut cu ceafa de ciment acum maxim 3 luni, acum cind e cald are dureri groaznice de cap si ameteste ce -mi recomandati
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.