stari de ameteli si somnolenta
Buna ziua,
De vreo 3 zile am stari de ameteli care dispar brusc si stari de somnolenta care ma apuca in jurul orei 14-15.
Nu-mi pot explicare care este cauza, eu fiind o persoana energica si nicidecum nu dormeam la pranz. Cu 2 sapt in urma am urmat un tratament pt infectie la faringe, am luat antibiotice, apoi pana azi am tot facut diferite spalaturi, spray de nas, gat si strepsils, am tot banuit ca din cauza faptul ca inca, gatul este inflamat si faca aceste spalaturi, oare de acolo sa se traga acesta stare? Oare organismul meu s-a slabit, sa fie de vina canicula? Tin sa precizez ca ma cam doare si dupa ceafa, imi simt ochii grei si simt ca nu-mi pot tine capul in sus.Farmacista mi-a recomandat ginseng pentru somnolenta. Ma puteti indruma cu un sfat, o idee? Multumesc!
De vreo 3 zile am stari de ameteli care dispar brusc si stari de somnolenta care ma apuca in jurul orei 14-15.
Nu-mi pot explicare care este cauza, eu fiind o persoana energica si nicidecum nu dormeam la pranz. Cu 2 sapt in urma am urmat un tratament pt infectie la faringe, am luat antibiotice, apoi pana azi am tot facut diferite spalaturi, spray de nas, gat si strepsils, am tot banuit ca din cauza faptul ca inca, gatul este inflamat si faca aceste spalaturi, oare de acolo sa se traga acesta stare? Oare organismul meu s-a slabit, sa fie de vina canicula? Tin sa precizez ca ma cam doare si dupa ceafa, imi simt ochii grei si simt ca nu-mi pot tine capul in sus.Farmacista mi-a recomandat ginseng pentru somnolenta. Ma puteti indruma cu un sfat, o idee? Multumesc!
3 comentarii
mergi la medicul de familie pentru un consult, o tensiune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 3ameteli si oboseala
- 8De 2 zile am o senzatii foarte ciudate
- 12teama de a sta singura si de a nu mi se intampla ceva
- 7Stare proasta, analize ok
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 2Ameteli ochi (rog sfatul unui medic)
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 2greaţă şi ameţeli în fiecare zi
- 1Oboseala cronica, lipsa de vlaga si chef de viata
- 6Oboseala, sensibilitate la lumina, usoara ameteala
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 1Ameteala continua si lipsa de energie
- 2Interpretare RMN
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
Mai multe informații despre: Ameteala Somnolenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: