ameteli puternice
Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati.Ametesc foarte tare. Ma trezesc cu ameteli ma culc cu ameteli. Nu stiu ce sa mai fac.Am fost la doi medici neurologi degeaba. Am facut analize la sange si totul e OK, am facut si un EEG si e in regula. Mi s-a spus ca am sindrom vestibular si mi a dat betaserc de 24 mg una pe zi.Am aproape o luna de cand il iau si nimic. Continui sa ametesc rau de tot.Uneori simt ca ma prabusesc. Ametesc si cand stau jos dar mai ales cand stau in picioare. Totul a inceput anul trecut in vara, de atunci ma tot chinui cu ametelile. Mentionez ca am si o spondiloza cervicala dar nu pot sa cresd ca asta da asa ameteli puternice.In prezent iau si magneziu si calciu dar degeaba. Nimic nu pare sa fie bun. Mi - frica sa mai ies din casa sa nu cad. Va rog cine mai are aceste simptome sa imi dea si mie un sfat
3 comentarii
Buna ziua! Consultati si un medic homeopat. Exista cateva remedii homeopatice pentru vertij, in cazul dumneavoastra, m-as gandi la Bryonia si Rhus toxicodendron, Cocculus ; numai bine
ptr anyacris
ia legatura cu mn prin mes adresa este aceasta draga anyacris tot asa am fost si eu si inca mai sunt dar nu asa rau mia mai trecut astept pe mes
ia legatura cu mn prin mes adresa este aceasta draga anyacris tot asa am fost si eu si inca mai sunt dar nu asa rau mia mai trecut astept pe mes
Ma numesc Aurelia am 57 ani, am fost diagnosticata cu spondiloza cervicala in urma cumulti ani dar, de 5 zile am ameteli tot timpul.Am fost la medic si mi-a recomandat sa iau Betahistin 24 mg, 2/zi.Astept sa vad cum ma voi simti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De un an de zile nu respir profund.oftez, casc de 40-50 de ori pe zi
- 2ameteli puternice cand merg prin soare
- 391Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
- 6Ameteli...destul de dese...
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 10stari de frica si ameteala
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 5dureri atipice, stare de ameteala, in stare de repaus.. incolo sa o mai iau?
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 4Pierdere in greutate si stari de ameteala
- 1Hipertensiune si ametieala
- 13Atac de panica?
- 4Ametela la miscare
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 3Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, vedere neclara
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 4Rinita cronica?
- 3Analize rog interpretare. Nu inteleg de unde ametelile si starile de slabiciune foarte mari
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: