Ametela la miscare

25-07-2014
irinastefania1
Nu este medic/terapeut
irinastefania1
Buna ziua. Am o ameteala neplacuta atunci cand ma misc. Am facut analize de sange si au esit bune, doar colesterolul putin marit, adica 253. Tensiunea arteriala este 12 cu 8. Nu ma doare nimic, dar aceasta ametela imi creaza stari de anxietate si atacuri de panica, ceea ce imi afecteaza mult calitatea vietii. Va rog, dati-mi un sfat ! Multumesc !
3 comentarii
0
26-07-2014, ora 01:32
meriy
Nu este medic/terapeut
meriy
La un consult orl, ai fost? poate fi o problema cu urechea :)
0
28-07-2014, ora 09:26
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
Daca analizele la sange sant bune si nu te doare nimic un control la NEUROLOG te poate ajuta sa afli raspunsul.Eu am ameteli atunci cand merg la cumparaturi si intorc capul urmarind preturile.Intoarcerea brusca a capului stinga, dreapta medicul m-a diagnosticat cu SINDROM VERTIGINOS VASCULAR.Primesc tratament si evit miscarile bruste ale capului.Daca este innourat simt aceste usoare ameteli.Si virsta conteza.SANATATE.
0
20-08-2014, ora 02:25
Mateis
Nu este medic/terapeut
Mateis
Sunt constient ca a trecut destul de mult timp de la deschiderea acestui topic, insa sunt de parere ca pot sa dau cateva sugestii legate de aceste ameteli.
Sotia mea tocmai a trecut prin asta, si dupa RMN, control neurologic, totul perfect, am ajuns la ORL. Otolitii bata-i vina au fost cauza.
Mai exact, in special cu capul usor pe spate si miscat spre dreapta, ametea instant. Si din alte pozitii ametea instant la miscarea mai rapida a capului spre dreapta. Culmea ca la volan nu avea absolut nimic.
Am ajuns la nova clinic colentina, la dna dr popescu, care dupa verificare mai temeinica (sa se asigure ca sunt otolitii) i-a facut procedurile de reasezare, ne-a explicat detaliat cum trebuie sa doarma in urmatoarele zile, si dupa o saptamana am fost la control si nu mai avea nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •