Ametela la miscare
Buna ziua. Am o ameteala neplacuta atunci cand ma misc. Am facut analize de sange si au esit bune, doar colesterolul putin marit, adica 253. Tensiunea arteriala este 12 cu 8. Nu ma doare nimic, dar aceasta ametela imi creaza stari de anxietate si atacuri de panica, ceea ce imi afecteaza mult calitatea vietii. Va rog, dati-mi un sfat ! Multumesc !
3 comentarii
La un consult orl, ai fost? poate fi o problema cu urechea :)
Daca analizele la sange sant bune si nu te doare nimic un control la NEUROLOG te poate ajuta sa afli raspunsul.Eu am ameteli atunci cand merg la cumparaturi si intorc capul urmarind preturile.Intoarcerea brusca a capului stinga, dreapta medicul m-a diagnosticat cu SINDROM VERTIGINOS VASCULAR.Primesc tratament si evit miscarile bruste ale capului.Daca este innourat simt aceste usoare ameteli.Si virsta conteza.SANATATE.
Sunt constient ca a trecut destul de mult timp de la deschiderea acestui topic, insa sunt de parere ca pot sa dau cateva sugestii legate de aceste ameteli.
Sotia mea tocmai a trecut prin asta, si dupa RMN, control neurologic, totul perfect, am ajuns la ORL. Otolitii bata-i vina au fost cauza.
Mai exact, in special cu capul usor pe spate si miscat spre dreapta, ametea instant. Si din alte pozitii ametea instant la miscarea mai rapida a capului spre dreapta. Culmea ca la volan nu avea absolut nimic.
Am ajuns la nova clinic colentina, la dna dr popescu, care dupa verificare mai temeinica (sa se asigure ca sunt otolitii) i-a facut procedurile de reasezare, ne-a explicat detaliat cum trebuie sa doarma in urmatoarele zile, si dupa o saptamana am fost la control si nu mai avea nimic.
Sotia mea tocmai a trecut prin asta, si dupa RMN, control neurologic, totul perfect, am ajuns la ORL. Otolitii bata-i vina au fost cauza.
Mai exact, in special cu capul usor pe spate si miscat spre dreapta, ametea instant. Si din alte pozitii ametea instant la miscarea mai rapida a capului spre dreapta. Culmea ca la volan nu avea absolut nimic.
Am ajuns la nova clinic colentina, la dna dr popescu, care dupa verificare mai temeinica (sa se asigure ca sunt otolitii) i-a facut procedurile de reasezare, ne-a explicat detaliat cum trebuie sa doarma in urmatoarele zile, si dupa o saptamana am fost la control si nu mai avea nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 9Senzatii ciudate cu greata si ameteli. Help!
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 4ameteala si pierderea echilibrului
- 10stari de frica si ameteala
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 12dureri de cap, ameteli
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 6De un an, cand mi se face foame ametesc ff rau..
- 9Stari de voma si ameteala
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 0Pareri rezultat RMN coloana
- 0Neurologie
- 0Sensibilitate cardiovasculara la apă fierbinte
- 6Stare amețeală și lipsa energie
- 5Depresie si ameteala continua
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: