Frig + ameteala

Buna ziua,
De cateva saptamani imi este foarte frig aproape constant, dar fara vreun alt simptom de raceala. Cu toate acestea, iubitul meu imi spune ca noaptea ard foarte tare, ca si cum as avea febra.
Astazi am inceput sa ametesc.
Imi puteti spune, va rog, de la ce ar putea fi ?
De cateva saptamani imi este foarte frig aproape constant, dar fara vreun alt simptom de raceala. Cu toate acestea, iubitul meu imi spune ca noaptea ard foarte tare, ca si cum as avea febra.
Astazi am inceput sa ametesc.
Imi puteti spune, va rog, de la ce ar putea fi ?
2 comentarii

Buna seara! Atunci cand aveti febra pot aparea unele stari de frig. Cat despre ameteala, aceasta poate fi datorata unui nivel de hemoglobina scazut sau poate avea si alte cauze. De exemplu, ameteala se regaseste printre simptomele de gripa si arata ca organismul incearca sa scape de virus. Eu va recomand sa luati paracetamol si sa-l puneti pe iubitul dumneavoastra sa va faca o frectie cu o lotiune speciala denumita Carmol. Daca simptomele persista nu ezitati sa mergeti la medic pentru a face un set de analize. Sanatate multa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40ameteli
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 3ameteala, contractii musculare, parca muschii tremura si durere acuta la picioare
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 5Ameteli de la... sinuzita?
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 3Un inceput de ameteala? Vreau sa aflu cauza...
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 4Stare de ameteala
- 2ametelii si dezechilibru
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 5Reactii adverse tratament
- 2Amețeli țiuit de ureche etc
- 1Stari de amețeală
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
- 7Stari de ameteala, de lesin
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: