Probleme cu ochii.
Pe 1 iunie am fost diagnosticat cu atacuri de panica si anxietate. De atunci, in unele momente cand ma uit vad niste puncte negre care se misca si am sensibilitate la unele becuri, adica vad negru in fata ochilor ca si cum as clipi dar n o fac, credeti ca poate fi de la anxietate? N am avut asa ceva inainte.
6 comentarii
Poate fi. Nu ar strica si un control oftalmologic.
Buna ziua!! Am 49 ani si de un timp incoace mi sah lasat pleoapele si ma trezesc cu ele umflate.Ma deranjeaza ochii, ii simt obositi si parca am o greutate pe ochi.Ma ustura ochii..si simt ca ma deranjeaza.App.port si ochelari.De ce mi sau lasat dintro data pleoapele.ce pot sa fac?Multumesc!!
Buna seara. Aveti nevoie de un consult oftalmologic.
Pentru usturimea ochilor, folositi tamponari cu ceai de albastrele, singurul produs ocular naturist. Alte ceaiuri sa nu folositi ca sunt contraindicate.
Sanatate multa!
Pentru usturimea ochilor, folositi tamponari cu ceai de albastrele, singurul produs ocular naturist. Alte ceaiuri sa nu folositi ca sunt contraindicate.
Sanatate multa!
Exista numeroase cauze ale inflamarii ochilor, care variaza de la o usoara alergie pana la infectii care pot pune in pericol vederea. Tratamentul pleoapelor inflamate depinde in primul rand de cauza lor. Un oftalmolog iti poate recomanda sau poate prescrie medicamentele potrivite. De asemenea, pleoapele inflamate pot fi si un simptom al unei afectiuni renale (sindromul nefrotic, glomerulonefrita, etc.).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1colobom irian, vitros primitiv si va vedea foarte slab
- 3pete negre in campul vizual - AJUTOR
- 9Schimbare de dioptri si vedere -in ceata- la un ochi
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 4problema cu vederea
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 3Ceata la ochi drept
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 8Am o ceata neagra pe o jumatatea ochiului
- 4pierdere temporara a vederii
- 4Mancarime ochi si apoi lacrimare...
- 12tremura imaginea pe ochiul stang dar nu si ochiul.
- 4ma doare cand ma uit la TV, calculator, etc
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 3ameteala si vedere incetosata
- 0Vedere incetosata, insotita de durere si lacrimare
- 1vedere incetosata
- 10Dungi in vedere
- 2Tulburari de vedere urmate de durere de cap
- 1Cand eram mic am cazut, mi-am spart capul, acum cu ochiul drept vad mai slab
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: