Ameteli, dureri ale fruntii
![lenush](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am fost internata in spital pentru o criza de stomac. S-a descoperit in urma unei endoscopii ca am ulcer duodenal bulbar. (nu stiu ce inseamna bulbar). Iau tratament ( nexium, no spa, metoclopramid, helicid, duspatalin). Nu mi-a spus doctorul daca am bacteria care provoaca ulcer (helycobacter ), nu mi-a dat tratament cu antibiotice. Am dureri de cap, mai bine zis ameteli, daca ma ridic din pat. Mi se infunda urechea stanga, vorbesc cu rezonanta in ureche, apoi am ca o presiune in urechi foarte puternica, iar daca rotesc ochii in stanga si in dreapta ma iau ametelile. Cand ma asez in pat nu mai am nimic, daca ma ridic in picioare si merg putin, incep iarasi starile cu infundat ureche, vorbit cu rezonanta, presiune in urechi, dureri de frunte, ameteli.
Care credeti ca este cauza si ce tratament sa fac?
Care credeti ca este cauza si ce tratament sa fac?
1 comentarii
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Simptomatologia prezentata de tine sugereaza un sindrom vertiginos( cel mai probabil un sindrom vestibular periferic) si ar fi bine sa mergi urgent la un medic neurolog pentru stabilirea unei conduite terapeutice adecvate; De asemenea, ar fi utila si dozarea Ig G si Ig A antiHelicobacter pylori; evidentierea infectiei cu Helicobacter pylori necesita tratament cu antibotic; eficacitatea tratamentului este monitorizata prin dozarea cantitativa a Ig G antiHelicobacter;cred ca nu exista o legatura intre boala ulceroasa si sindromul vertiginos; nu este gresit sa ceri o a doua opinie unui alt medic gastroenterolog; numai bine
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0dureri de spate si de frunte
- 3de o saptamana ma doare rau fruntea
- 3Inflamatie frunte(zona inrosita umflata dureroasa)
- 0punct nevralgic frunte
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 1Dureri ale fruntii si inclestare de maxilar
- 5Durere de cap la nivelul nasului si a fruntii
- 2Un sfat va rog! este posibil sa faci sinuzita fara sa fi fost racita?
- 0Am 14 ani si am avut o sinuzita, care se pare ca nu e vindecata complet
- 2Sinuzita - durere de cap frontala, in spatele ochilor continua
- 0Dureri de cap
- 2Durere foarte mari de cap.
- 9Posibila sinuzita sau probleme oftalmologice?
- 6Durere cap, vedere slaba, transpiratie, oboseala, ajutor!!!
- 1Simptome ciudate
- 1Durere de cap de peste o luna
- 2Durere la frunte dupa inceperea tratamentului de hipertensiune cu Noliprel Arg Forte 5mg
Mai multe informații despre: durere la frunte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: