Inflamatie frunte(zona inrosita umflata dureroasa)
Buna ziua,
Cu ceva timp in urma mi-a aparut in frunte o mica roseatza(parea sa fie un cos sub piele), dupa cateva zile acea roseatza s-a extins plus mi s-a si umflat dupa care m-am trezit intr-o dimineata cu doi ganglioni umflati unul sub ureche si unul in dreptul urechii spre fata durerosi la atingere. Deocamdata am luat Baneocin unguent cu care am dat pe zona inflamata.
Ce tratament se recomanda la astfel de cazuri?
Multumesc anticipat!
Cu ceva timp in urma mi-a aparut in frunte o mica roseatza(parea sa fie un cos sub piele), dupa cateva zile acea roseatza s-a extins plus mi s-a si umflat dupa care m-am trezit intr-o dimineata cu doi ganglioni umflati unul sub ureche si unul in dreptul urechii spre fata durerosi la atingere. Deocamdata am luat Baneocin unguent cu care am dat pe zona inflamata.
Ce tratament se recomanda la astfel de cazuri?
Multumesc anticipat!
3 comentarii
Trebuie sa te vada medicul de familie..poate fi ceva la piele, o infectie a urechii, o raceala sau altceva...
Buna ziua! Care a fost afectiunea pana la urma? Am exact aceleasi simptome. Si nu mai am stare pana sa ajung la un medic. Multumesc
Buna ziua,
Sincer am si uitat cum am scapat, dar sigur nu am mai fost la doctor, ma tot batea sotia la cap ingrijorata de ganglionii aia si de asta am postat aici. Cred ca a trecut de la sine.
Sincer am si uitat cum am scapat, dar sigur nu am mai fost la doctor, ma tot batea sotia la cap ingrijorata de ganglionii aia si de asta am postat aici. Cred ca a trecut de la sine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ameteli, dureri ale fruntii
- 3de o saptamana ma doare rau fruntea
- 0De ce ma dor tamplele si fruntea de aproape doua zile
- 0punct nevralgic frunte
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 12Dureri de frunte, nas și urechi înfundate.
- 2Dureri in zona frontala
- 5Durere de cap la nivelul nasului si a fruntii
- 2Un sfat va rog! este posibil sa faci sinuzita fara sa fi fost racita?
- 2Sinuzita - durere de cap frontala, in spatele ochilor continua
- 0Dureri de cap
- 2Durere foarte mari de cap.
- 9Posibila sinuzita sau probleme oftalmologice?
- 6Durere cap, vedere slaba, transpiratie, oboseala, ajutor!!!
- 1Simptome ciudate
- 1Durere de cap de peste o luna
- 2Durere la frunte dupa inceperea tratamentului de hipertensiune cu Noliprel Arg Forte 5mg
Mai multe informații despre: durere la frunte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: