de o saptamana ma doare rau fruntea
acum un an m-am lovit la cap am sangerat un pic pe nas.si la 4 zile m-ia trecut.nu m-ai aveam nimic, dar am fosr la medicul de familie si m-ia zis ca nu e nimic grav.acum de o saptamana ma doare foarte rau fruntea am fost la doctor si m-ia spus ca e de la oboseala sau de la sinozita...nu am fost la neurolog.am stari de somnolenta si niste ametele..dar trec.cand ma speri ma doare capu...imi e frica sa nu fie de la lovitura.
3 comentarii
Poti face o tomografie craniana pentru a lamuri problema.Mergi cu trimitere la neurolog, poate iti va da o recomandare pentru tomograf.
Am si eu o Problema am Varsta de 17 ani si de mic ai mei au stiu ca am Sinozita Dar nu nu au fost sa imi ia tratament special pentru Sinozita Iar acuma cateva zile am avut nicte Problema care cred ca sunt din Cauza Sinozitei : Cand ma scol Brusc de jos ma ia ameteala si am dureri de cap foarte puternici pestru scurta durata Si nu numai eu mai am si Deviere de Sept si Polip e posibil sa am finca la cati medici am fost au zis ca ori am deviere de sept ori Polipi . Consultarile leam facut la SPITALUL - Coltea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteli dupa o lovitura in moalele capului
- 1Lovitura la cap
- 0Lovitura la cap
- 2lovitura la cap
- 0balbaiala poate aparea in urma unei lovituri la cap?
- 2de ce ar trebui sa imi fac griji sau ce ar trebui sa fac
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 1lovitura cap
- 0M-am lovit la tampla stanga
- 0Se poate cumva sa fii lovit in asa fel incat sa nu mai poti gandi?
- 0Durere de cap
- 0Lovitura la cap urgent!!!!
- 0Vena umflată la tâmplă stânga
- 0Am 14 ani si am avut o sinuzita, care se pare ca nu e vindecata complet
- 0Dureri de cap
- 1Ajutor, lovitura cap+interpretare CT!
- 1Zguduire/lovitură la cap
- 6Tic copil
- 2Durere la frunte dupa inceperea tratamentului de hipertensiune cu Noliprel Arg Forte 5mg
Mai multe informații despre: lovitura la cap durere la frunte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: