Simptome ciudate
Buna ziua,
De cateva zile ma confrunt cu simptome ce ma duc cu gandul spre cancer nazal sau de sinusuri: ma dor sinusurile frontale, am dureri de cap deaspura ochilor, am momemente cand ametesc, ganglionii de la gat sunt inflamati si ochii sunt mereu uzi.
Mentionez ca am si o deviatie de sept puternica, pe nara stanga. Nasul mi se infunda cand ma cult pe partea dreapta, dar e liber cand ma ridic sau ma intorc pe partea cealalta.
Multumesc de ajutor,
Andrei
De cateva zile ma confrunt cu simptome ce ma duc cu gandul spre cancer nazal sau de sinusuri: ma dor sinusurile frontale, am dureri de cap deaspura ochilor, am momemente cand ametesc, ganglionii de la gat sunt inflamati si ochii sunt mereu uzi.
Mentionez ca am si o deviatie de sept puternica, pe nara stanga. Nasul mi se infunda cand ma cult pe partea dreapta, dar e liber cand ma ridic sau ma intorc pe partea cealalta.
Multumesc de ajutor,
Andrei
1 comentarii
1 consultatie la Psiholog. sa ti scoata prostiile din cap
2 consult la Gastrologie. de acolo toate problemele
- alimentatia incorecta seara produce reflux in somn. acidul gastric irita gatul pana sus in spatele nasului
- tot inflamatia de pe tractul digestiv.. face un sange de proasta calitate care nu oxigeneaza creerul
3 consult Stomatologie..si infectiile dentare ascunse dau dureri de cap si sinusite
2 consult la Gastrologie. de acolo toate problemele
- alimentatia incorecta seara produce reflux in somn. acidul gastric irita gatul pana sus in spatele nasului
- tot inflamatia de pe tractul digestiv.. face un sange de proasta calitate care nu oxigeneaza creerul
3 consult Stomatologie..si infectiile dentare ascunse dau dureri de cap si sinusite
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5acinetobacteria la nivelul sinusurilor si urmez un tratament de 10 zile...
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 5Sinus deschis in urma extractiei
- 6Rinosinuzita si deviatie de sept
- 13Nas infundat
- 6cum se foloseste aparatul de lavaj al nasului sau al sinusurilor?
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 5Deviatie sept-probleme ureche
- 3am fost diagnosticata cu rinosinuzita cr, amigdale hipertrofice, deviatie de sept, hipertrofie corne
- 0Operat de deviatie de sept
- 3operatie sept si micsorare corneta
- 0Polipoză nazală + Pansinuzită + Deviație de sept nazal
- 2Alternativa operatie rinita cronica hipertrofica și deviație de sept
- 2Durere foarte mari de cap.
- 2Nas înfundat operat deviație de sept
- 2Moderata deviatie de sept/ingrosari de mucoasa.
- 6Durere cap, vedere slaba, transpiratie, oboseala, ajutor!!!
- 2Deviatie de sept
- 2Deviatie de sept
- 2Rinita cronica hipertrofica, deviazie sept nazal, concentrare si atentie foarte slabita etc
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal sinusurile durere la frunte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: