Simptome ciudate
Buna ziua,
De cateva zile ma confrunt cu simptome ce ma duc cu gandul spre cancer nazal sau de sinusuri: ma dor sinusurile frontale, am dureri de cap deaspura ochilor, am momemente cand ametesc, ganglionii de la gat sunt inflamati si ochii sunt mereu uzi.
Mentionez ca am si o deviatie de sept puternica, pe nara stanga. Nasul mi se infunda cand ma cult pe partea dreapta, dar e liber cand ma ridic sau ma intorc pe partea cealalta.
Multumesc de ajutor,
Andrei
De cateva zile ma confrunt cu simptome ce ma duc cu gandul spre cancer nazal sau de sinusuri: ma dor sinusurile frontale, am dureri de cap deaspura ochilor, am momemente cand ametesc, ganglionii de la gat sunt inflamati si ochii sunt mereu uzi.
Mentionez ca am si o deviatie de sept puternica, pe nara stanga. Nasul mi se infunda cand ma cult pe partea dreapta, dar e liber cand ma ridic sau ma intorc pe partea cealalta.
Multumesc de ajutor,
Andrei
1 comentarii
1 consultatie la Psiholog. sa ti scoata prostiile din cap
2 consult la Gastrologie. de acolo toate problemele
- alimentatia incorecta seara produce reflux in somn. acidul gastric irita gatul pana sus in spatele nasului
- tot inflamatia de pe tractul digestiv.. face un sange de proasta calitate care nu oxigeneaza creerul
3 consult Stomatologie..si infectiile dentare ascunse dau dureri de cap si sinusite
2 consult la Gastrologie. de acolo toate problemele
- alimentatia incorecta seara produce reflux in somn. acidul gastric irita gatul pana sus in spatele nasului
- tot inflamatia de pe tractul digestiv.. face un sange de proasta calitate care nu oxigeneaza creerul
3 consult Stomatologie..si infectiile dentare ascunse dau dureri de cap si sinusite
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 29deviatia de sept
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 5Scleroza amiotrofica
- 7deviatie de sept!
- 7am o sangerare nazala de anul trecut
- 12pt d-nul Flueraru
- 3am fost diagnosticata cu rinosinuzita cr, amigdale hipertrofice, deviatie de sept, hipertrofie corne
- 7Deviatie de sept - un impediment la vizita medicala?
- 1Polipi sau deviatie de sept?
- 5Sinuzita dupa operatia de sept nazal
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 5Ureche infundata tiuit fasait - deviate sept
- 4cornete nazale
- 1deviatie de sept
- 0Operatie deviatie si rinoplastie gresita?rog un raspuns
- 0Ciudatenie dupa operatie deviatie sept
- 2Apnee in somn - deviatie de sept
- 3Inca infundat dupa operatie de deviatie de sept
- 2Durere la frunte dupa inceperea tratamentului de hipertensiune cu Noliprel Arg Forte 5mg
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal sinusurile durere la frunte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: