Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
Buna seara. Bunica mea are 81 de ani si in ultimele luni am observat o deteriorare accentuata a starii sale de sanatate. Mananca foarte putin, nu cred ca bea mai mult de o cana de apa pe zi, refuza sa manance sau sa bea mai mult, doarme excesiv de mult, sufera de ameteli, pierderi de echilibru, are de obicei acum nevoie de ajutor pentru a merge din aceasta cauza, si sufera de pierderi de memorie. Repeta lucruri pe care le-a spus cu 5 minute in urma, uita lucruri ce s-au petrecut in urma cu o ora, in timpul starii de urgenta a tot uitat ca are nevoie de declaratie, de masca, ca trebuie sa respecte intervalul orar, declaratiile i le tiparisem eu, bifate, completate cu zona in care poate sa se plimbe sau sa faca cumparaturi, reactiona cu surprindere cand ii reaminteam de restrictii. Un alt simptom a trecut neobservat, pierderea mirosului, pe langa alterarea gustului. Bunicul meu a decedat in urma cu mai multi ani, locuieste cu matusa mea ce lucreaza pana seara, aceasta se plange ca atunci cand bunica mea gateste pune prea multa sare, astazi intr-un moment de confuzie a vrut sa faca orez cu lapte si a pus intr-o oala orez si lapte inghetat de la congelator deasupra. Matusa mea cand a ajuns acasa a simtit un miros de ars puternic, dar bunica mea n-a observat.
1 comentarii
alt lucru, i se pare ca este foarte cald cand mie mi se pare chiar racoare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 3Ameteala de cateva secunde in mod frecvent
- 1ameteala continua
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 24Ametesc foarte rau!
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 4ameteala, tremur si sange pe nas... + cura de slabire
- 4Ameteala si stare de rau
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 4Ameteli de 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 1Stari de greata, varsaturi, ameteli
- 2Ameteala cand stau pe partea stanga si cand merg
- 11Anemie feripriva
- 2Interpretare RMN
- 1Ameteli, vad negru in fata ochilor ptr. cateva secunde
- 4Stare Ameteala
- 1Ameteli ureche
- 3Analize rog interpretare. Nu inteleg de unde ametelile si starile de slabiciune foarte mari
- 1Amețeli și temperatura foarte scăzută!
Mai multe informații despre: Ameteala somnolenta excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: