Ameteli puternice
![Cristi_dobre](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara! am 41 de ani
De 2 zile am ameteli puternice de cap! Mai ales cand ma ridic din pat sau cand stau jos!
Se invarte camera cu mine (mentionez că, capul nu ma doare ) Dar obosesc foarte repede chear si cand urc scarile la bloc. Mă dor mainile de la coate in jos si pieptul foarte tare!
Port diobtri foarte mari la ochii +6 poate este o cauza asta (ochelarii acum 6 luni i am schimbat)
Ce poate sa fie?
Sunt foarte ingrijorat
De 2 zile am ameteli puternice de cap! Mai ales cand ma ridic din pat sau cand stau jos!
Se invarte camera cu mine (mentionez că, capul nu ma doare ) Dar obosesc foarte repede chear si cand urc scarile la bloc. Mă dor mainile de la coate in jos si pieptul foarte tare!
Port diobtri foarte mari la ochii +6 poate este o cauza asta (ochelarii acum 6 luni i am schimbat)
Ce poate sa fie?
Sunt foarte ingrijorat
3 comentarii
Am uitat sa specific.
Dupa o ameteala precedenta mi a aparut o pata rosie intre ochi.
Aceasta pata mi-a mai aparut de vr o 2-3 ori dupa tensiune mare. Dupa o ameteala puternica mi am luat
tensiunea si o aveam 13, 6 este o tensine buna.pulsul il aveam 77.
Un doctor de specialitate poate sa imi dea si mie ceva sfaturi pana dupa sarbatori ce sa fac sa mai atenueze cumva ameteala asta insuportabila(mi e frica sa nu ma apuce vr o criza in timp ce conduc)?
Sunt disperat!!
Dupa o ameteala precedenta mi a aparut o pata rosie intre ochi.
Aceasta pata mi-a mai aparut de vr o 2-3 ori dupa tensiune mare. Dupa o ameteala puternica mi am luat
tensiunea si o aveam 13, 6 este o tensine buna.pulsul il aveam 77.
Un doctor de specialitate poate sa imi dea si mie ceva sfaturi pana dupa sarbatori ce sa fac sa mai atenueze cumva ameteala asta insuportabila(mi e frica sa nu ma apuce vr o criza in timp ce conduc)?
Sunt disperat!!
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata!Din punctul meu de vedere, nu ochelarii sunt raspunzatori pentru simptomatologia dumneavoastra. Pata rosie, se pare ca este o hemoragie subconjunctivala si, da, poate fi consecinta unui puseu hipertensiv; va recomand vitamina C 1 g pe zi, 10 zile, Tarosin -3 cpr pe zi, 10 zile. Trebuie sa va vada un medic cardiolog, este necesar sa faceti o monitorizare Holter a TA si a ritmului cardiac, eventual ecografie cardiaca, investigatii sangvine: HL, VSH, glicemie, Hb glicozilata, TGP, TGO, bilirubina t, d, i, INR, uree, creatinina, acid uric, colesterol, VLDL -colesterol, HDL-colesterol, trigliceride, calciu seric total si ionic, TSH, fT4, proteina C reactiva, fibrinogen, FR, ex sumar urina; consult neurologic si ECO Doppler artere carotide si artere vertebrale; In functie de investigatii, se va stabili un diagnostic si se va alege conduita terapeutica adecvata; numai bine
Electrocardiograma a iesit fara nici o variatie
Analizele de sange la fel. Umpic calciu scazut.In final diagnosticul este ceva legat de fiere.Doctora de la spital zicea că nu ar trebuii sa mai mananc deloc grasime si dulciuri pana imi revin complect
.Acum ma simt mai bine
Va multumesc
Doamna Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Analizele de sange la fel. Umpic calciu scazut.In final diagnosticul este ceva legat de fiere.Doctora de la spital zicea că nu ar trebuii sa mai mananc deloc grasime si dulciuri pana imi revin complect
.Acum ma simt mai bine
Va multumesc
Doamna Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De un an de zile nu respir profund.oftez, casc de 40-50 de ori pe zi
- 8fobie sau nu?
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 3ameteala, ma sperii repede, ma doare dupa cap
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 1ameteala continua
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 4Ametesc rau, lesin... atunci cand mi se face foame
- 4dureri de cap, senzatia de ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 11Amețeli
- 18intrebare
- 0Ameteala
- 1Probleme coloana cervicala si lombara
- 8Amețeala, respirator grea și stări de confuzie
- 1Stari de ameteala si oboseala
- 5Ameteala, slabiciune in corp si furnicaturi fata si cap
- 3Va rog sa mă ajutați - disconfort in partea dreapta, scaun apos, amețeală
- 0Sângerare nazala și amețeala
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: