Ameteli, tiuit in ureche
Acum cateva luni am avut anemie si intr-o zi m-a luat ameteala. De atunci am inceput sa am ameteli care nu mi treceau nici ziua. Am fost la probe vestibulare si mi s-a spus ca nu am vertij. Am avut si o perioada in care imi tiuiau urechile, aveam per in timpul zilei. Am pus pe seama neoxigenarii creierului, fapt ce imi iesise la spital in urma analizelor. Am baut un ceai pt circularie cerebrala si pot zice ca mi am mai revenit acum nu stiu daca de la ceai. Acum cand stau intinsa am ameteli de se invarte cu mine casa. Dar doar cnd stau intinsa. Intr o noapte m am trezit de la ameteli+aud un sunet vajait in urehea dreapta in fiecare noapte. Mentionez ca am si spondiloza cervicala. De la ce poate fi?
Am 26 ani si tensiunea 12.8. Am avut si atacuri de panica de la ameteli si mi s-a ridicat o data tensiunea la 15...
Am 26 ani si tensiunea 12.8. Am avut si atacuri de panica de la ameteli si mi s-a ridicat o data tensiunea la 15...
2 comentarii
tot ce tine de cerebral. vedere, auz, memorie, ametelile si depresia..au legatira cu Circulatia cerebrala si Oxigenarea. Toate au legatura cu Calitatea sangelui.. responsabil pentru calitatea sangelui este starea tractului digestiv, intestine, ficat...si sangele se face din ceea ce pui in farfurie... trebuie sa fie cat mai variat si usor digerabil..ca organismul sa poate sa.si asimileze nutrientii necesari
Sa inteleg ca imi sugerati sa am grija si la ceea ce mananc. Mai vroiam sa precizez: Uneori tot in urechea dreapta in care aud zgomote in fiecare noapte am si senzatia de plenitudine si durere si mi s-a intamplat intr-o noapte sa simt ca si cum ar pulsa ceva in ureche..desi la control orl nu mi-a iesit ca as avea ceva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Simt o ameteala continua, uneori este mai slaba, alteori mai puternica
- 4Acum doua zile am avut o ameteala ingrozitore, se invartea casa cu mine
- 19Nervozitate si o stare foarte ciudata!
- 4probleme la inima, senzatie de sufocare, voma, ameteli
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 3stari de ameteala, greata..
- 1Tiuit urechi !
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 11senzatia de picare din picioare
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 1Ameteli dupa cazatura
- 4tiuituri in partea dreapta
- 1Ameteala, Hipertensiune
- 8Mai multe probleme si semne
- 4Ameteala stare de slabicune
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 1Ameteli daca nu mananc dulce