Remediu ameteala sinuzita sfenoidala cronica
Buna ziua, Cum pot scapa de ameteala permanenta ce s-a instalat de ceva timp in urma unei sinuzite sfenoidale cronice?
3 comentarii
1. care este garantia si certitudinea ca Ameteala este de la sinusita ???
2 daca citim simptomele sinusitei.. avem, secretii purulente din nas pe primu plan
3 Varsta, inaltrimea, KG , sex a pacientului. Tensiunea arteriala ???
2 daca citim simptomele sinusitei.. avem, secretii purulente din nas pe primu plan
3 Varsta, inaltrimea, KG , sex a pacientului. Tensiunea arteriala ???
1) am efectuat CT si acolo este mentionat "sinuzita sfenoidala cronica";
2) nu am secretii purulente in nas, nu am febra...ci uneori dureri puternice de cap in partea din spate (cefalee);
3) 48 ani, 1.79 m, 78 kg, barbat. Tensiunea nu a fost niciodata o problema...in jur de 11 cu 7.
Mentionez ca foarte multi ani (aprox. 10 ani) am stat la calculator 9-10 ore/zi munca in conditii de stres...iar ca sa elimin usturimea instalata asupra ochilor...o perioada am pus comprese reci de la congelator la nivelul fruntii si ochilor care imi faceau foarte bine...probabil ca de aici s-a instalat raceala si implicit sinuzita.
2) nu am secretii purulente in nas, nu am febra...ci uneori dureri puternice de cap in partea din spate (cefalee);
3) 48 ani, 1.79 m, 78 kg, barbat. Tensiunea nu a fost niciodata o problema...in jur de 11 cu 7.
Mentionez ca foarte multi ani (aprox. 10 ani) am stat la calculator 9-10 ore/zi munca in conditii de stres...iar ca sa elimin usturimea instalata asupra ochilor...o perioada am pus comprese reci de la congelator la nivelul fruntii si ochilor care imi faceau foarte bine...probabil ca de aici s-a instalat raceala si implicit sinuzita.
11 cu 7 la 48 de ani. Este o tensiune mica
Dacă se consuma lactate dulciuri mezeluri și nu se bea apa și ceai. Un sânge gros vâscos nu urca la cap. De acolo dureri și ameteli
Dacă se consuma lactate dulciuri mezeluri și nu se bea apa și ceai. Un sânge gros vâscos nu urca la cap. De acolo dureri și ameteli
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Lovitura la cap, ameteli
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 8ameteli - pierderea echilibrului
- 2Sinusita sfenoidala?
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 7Ameteli permanente, dureri de cap, gaze stomacale
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 8Un posibil cancer?
- 2Sincopa
- 3Dezechilibru sau stare de plutire
- 4ameteala permanenta
- 3Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, vedere neclara
- 1Ameteala
- 1Problema
- 0Ameteli si dureri usoare, senzatie neplacuta la cap
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 2Sa fie cauza organică sau psihica?
- 6Urechea dreapta - cand ascult muzica la casti simt o amețeală..
Mai multe informații despre: sinuzita sfenoidala Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: