Remediu ameteala sinuzita sfenoidala cronica
Buna ziua, Cum pot scapa de ameteala permanenta ce s-a instalat de ceva timp in urma unei sinuzite sfenoidale cronice?
3 comentarii
1. care este garantia si certitudinea ca Ameteala este de la sinusita ???
2 daca citim simptomele sinusitei.. avem, secretii purulente din nas pe primu plan
3 Varsta, inaltrimea, KG , sex a pacientului. Tensiunea arteriala ???
2 daca citim simptomele sinusitei.. avem, secretii purulente din nas pe primu plan
3 Varsta, inaltrimea, KG , sex a pacientului. Tensiunea arteriala ???
1) am efectuat CT si acolo este mentionat "sinuzita sfenoidala cronica";
2) nu am secretii purulente in nas, nu am febra...ci uneori dureri puternice de cap in partea din spate (cefalee);
3) 48 ani, 1.79 m, 78 kg, barbat. Tensiunea nu a fost niciodata o problema...in jur de 11 cu 7.
Mentionez ca foarte multi ani (aprox. 10 ani) am stat la calculator 9-10 ore/zi munca in conditii de stres...iar ca sa elimin usturimea instalata asupra ochilor...o perioada am pus comprese reci de la congelator la nivelul fruntii si ochilor care imi faceau foarte bine...probabil ca de aici s-a instalat raceala si implicit sinuzita.
2) nu am secretii purulente in nas, nu am febra...ci uneori dureri puternice de cap in partea din spate (cefalee);
3) 48 ani, 1.79 m, 78 kg, barbat. Tensiunea nu a fost niciodata o problema...in jur de 11 cu 7.
Mentionez ca foarte multi ani (aprox. 10 ani) am stat la calculator 9-10 ore/zi munca in conditii de stres...iar ca sa elimin usturimea instalata asupra ochilor...o perioada am pus comprese reci de la congelator la nivelul fruntii si ochilor care imi faceau foarte bine...probabil ca de aici s-a instalat raceala si implicit sinuzita.
11 cu 7 la 48 de ani. Este o tensiune mica
Dacă se consuma lactate dulciuri mezeluri și nu se bea apa și ceai. Un sânge gros vâscos nu urca la cap. De acolo dureri și ameteli
Dacă se consuma lactate dulciuri mezeluri și nu se bea apa și ceai. Un sânge gros vâscos nu urca la cap. De acolo dureri și ameteli
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Varsaturi, ameteli, dureri al oaselor
- 1ameteli severe
- 8sper ca nu o sa treceti cu vederea!
- 15ameteli
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 3Ameteala si orbire temporara
- 0ameteala si uitat
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 2Sinuzita sfenoidala si Alzheimer
- 7Ameteli periodice
- 10Ameteli
- 4Ameteli, muschi incordati
- 0Ameteala pe partea dreapta a capului
- 5ameteala (vertij)
- 5Sinuzita
- 0Sindrom vertiginos
- 2Stare generala rea, ameteli
- 0Sinuzita acută sfenoidala
Mai multe informații despre: sinuzita sfenoidala Ameteala