Ameteala continua

10-01-2011
SCHMIER
Nu este medic/terapeut
SCHMIER
Sunt o persoana ce se panicheaza usor, dar deja aceasta ameteala tine de 2 luni si jumatate.Am efectuat analizele de sange(de doua ori)-doar eozinofilele au fost in neregula(Nu mult insa).Am fost si la orl(am timpanul perforat de 3 ani de la o lovitura)-doctorul a precizat ca nu este de aici ameteala(o ameteala ca dupa 3 beri, mai mult confuzie, desi simt ca ma trage ceva uineori ca un magnet).Am facut si EEC-ok, emotivitate crescuta, CT-a descoperit 3 sinuzite.Simt si o slabiciune in maini si picioare, insa ameteala ma deranjeaza cel mai mult si imi vin in cap numai ganduri negre-intentionez sa fac si un RMN cerebral.Ma gandesc ca de la fisura de timpan s-a putut extinde catre creier ceva(sper ca nu), desi nu ma doare nimic.O sa mai fac doua vizite, una la orl si alta la neurologie totusi.Mai cunoaste cineva asemenea simptome?Multumesc!
1 comentarii
0
02-04-2011, ora 16:21
mcsuspect09
Nu este medic/terapeut
mcsuspect09
Buna ziua.Am aceleasi probleme.Cum scap de ameteala asta??acum 4 zile am facut o cadere de calciu o spasmofilie au zis medicii...si de atunci o presiune craniana si o ameteala cat cuprinde.Abia ma pot deplasa..O stare exact ca si cum as fi beat.Am fost pe la endocrinologie ca au zis k am tiroida marita.insa nimic grav, nimic de operat.Acum astept razultatele analizelor de sange.Daca ati trecut prin starea asta va rog spuneti-mi ce sa fac.Sunt in perioada bacului si nu pot sa invat nu pot sa fac nimic.multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •