marvelon 21
buna.iau marvelon 21 de un an jum. si am uitat sa iau a treia pastila din folia noua.mentionez ca am luat-o imediat a doua zi, cand mi-am amintit, dar trecusera cam 13 ore.este necesar o masura suplimentara de protectie (ma refer la pilula de a doua zi) in conditiile in care am avut contact sexual cu vreo 12 ore inainte?
15 comentarii
Nu, nu este necesara nici o masura suplimentara.
Buna ziua! Iau marvelon 21 de o luna si 1 saptamana!Intrebare: este normal sa am dureri de sani ingrozitoare?aveam si inainte sa iau marvelon dar f rar...poate din cauza menstruatiei, dar acum ma dor zilnic!As vrea sa stiu daca mai trece cineva prin asta si daca este normal!In rest nu am nimic de la marvelon 21, ma simt f bine!Multumesc!
Nu este normal. Ar fi recomandabil sa il consultati pe medicul dv de familie daca e bine sau nu sa continuati.
buna seara!Am fost la un control si mi s-a spus ca am Mastoza fibrochistica!Mi s-a prescris un tratament si mi-a mai zis sa renunt la anticonceptionale.prea multe detalii nu mi s-au dat.:(( !Insa am ramas tot nelamurita...as vrea sa stiu cat de grav este si de ce trebuie sa renunt la anticonceptionale.lucru care nu l-as vrea :( !Multumesc
Mastoza fibrochistica este o boala tumorala benigna a sanului. Corect tratata, se vindeca.
Printre numeroasele urmari neplacute ale mastozei fibrochistice, este si aceasta, dupa cum vedeti. De aceea, asa cum v-a spus si doctorul dv, e bine sa renuntati la ele pana cand nu e prea tarziu. Totusi, renuntarea la anticonceptionale se face terminand actuala folie odata inceputa si nemai luand alta.
Printre numeroasele urmari neplacute ale mastozei fibrochistice, este si aceasta, dupa cum vedeti. De aceea, asa cum v-a spus si doctorul dv, e bine sa renuntati la ele pana cand nu e prea tarziu. Totusi, renuntarea la anticonceptionale se face terminand actuala folie odata inceputa si nemai luand alta.
Buna ziua! folosesc marvelon 21 de un an si 3 luni.Aseara am uitat sa iau ultima pastila din prima saptamana, dar am luat-o azi de dimineata, la diferenta de 13 ore. Daca am avut contact sexual in saptamana aceasta sau anterioara exista vreun risc sa raman insarcinata?
Nu, deoarece v-ati incadrat in limita de toleranta, care la anticonceptionalele de tip Marvelon este de 24 de ore.
Buna dimineata,
Folosesc Marvelon 21 de mai bine de jumatate de an si acum cateva minute am constat ca am omis sa iau pastila de marti si in loc de marti am luat-o pe cea de miercuri, cea de joi miercuri si cea de vineri joi!!!! decaland astfel pastilele cu o zi. Cum am vazut am luat-o pe cea de marti azi, vineri.. este bine ce am facut? Exista riscul de a ramane insarcinata avand contact sexul ain aceste zile?
Practic, sunt cu pastilele la zi, dar decalate...
Multumesc frumos.
Andra
Folosesc Marvelon 21 de mai bine de jumatate de an si acum cateva minute am constat ca am omis sa iau pastila de marti si in loc de marti am luat-o pe cea de miercuri, cea de joi miercuri si cea de vineri joi!!!! decaland astfel pastilele cu o zi. Cum am vazut am luat-o pe cea de marti azi, vineri.. este bine ce am facut? Exista riscul de a ramane insarcinata avand contact sexul ain aceste zile?
Practic, sunt cu pastilele la zi, dar decalate...
Multumesc frumos.
Andra
deci ai luat pastila in fiecare zi nu?? insa ai incurcat zilele??? deci acum esti la zi, asa ca nu exista posibilitate sa fii insarcinata deoarece acele inscriptii cu zilele te ajuta sa contabilizezi cum s-ar spune numar de pastile si astfel practic sa nu te incurci sa ei doua pastile in loc de una pe zi in cazul in care ai uitat daca ai luat-o. ele continn aceeasi cantitate de hormoni. don't worry data viitoare fii mai atenta:*
si eu iau marvelon 21 de 3 ani! le ai luat la aceeasi ora in fiecare zi???? e imp sa nu depasetsi cu 12 ore ora initiala!
DA, am sarit peste marti pur si simplu si in loc de pastila de marti am luat-o pe cea de miercuri, pe cea de joi miercuri, aia de vineri joi si azi am vazut ca am sarit peste marti si am luat-o azi in locul celei de vineri... :D
Le iau la acceasi ora, am avut si mici abateri dar nu sa depaseasca 1 ora 2 dar azi am luat-o la 11 ziua in loc sa o iau la 8 seara ca m-am panicat :D
Multumesc!
Andra
Le iau la acceasi ora, am avut si mici abateri dar nu sa depaseasca 1 ora 2 dar azi am luat-o la 11 ziua in loc sa o iau la 8 seara ca m-am panicat :D
Multumesc!
Andra
ok, nu e pb, stai lin nu se intampla nimik, nu mai lua alta azi de la 11 pan la 8 seara nu sunt 12 ore incepand de maine ar trebui sa iei tre[ptat pana ajungi la ora 8 seara c ai decalat rau ora, ia maine de ex la ora 3, poimane la 5 6 si luni la 8 seara... te pooop
Buna ziua.Folosesc si eu tot Marvelon 21.Am facut o cistita si am facut tratament cu Sumetrolim, care are in compozitie si Trimetoprim, care din cate am citit s-ar spune ca e un antibiotic?Nu stiu daca sunt informata corect.As dori sa stiu daca acest medicament scade eficienta Marvelon 21.Nu am folosit masuri suplimentare de protectie.Va multumesc.
Si inca o intrebare.Se pot folosi simultan anticonceptionale si antidepresive?Am niste probleme emotionale si mi-a fost recomandat produsul 5 HPT(produs homeopatic).Vreau sa stiu daca au vreo interactiune intre ele sau daca scade eficienta Marvelon 21.Va multumesc.
1. Da, Sumetrolim este printre antibioticele care pot interfera cu anticoncepţionalele. Aplicaţi regula de 7 zile, adică atâta timp cât luaţi Sumetrolim şi încă 7 zile după aceea consideraţi că nivelul de protecţie este nesigur.
2. Anticoncepţionalele pot interacţiona atât cu antidepresivele cât şi cu produsele homeopate. Mai mult, anticoncepţionalele pot provoca ele însele depresie sau agrava o depresie preexistentă. Dacă problema persistă, ar fi bine să schimbaţi metoda contraceptivă.
2. Anticoncepţionalele pot interacţiona atât cu antidepresivele cât şi cu produsele homeopate. Mai mult, anticoncepţionalele pot provoca ele însele depresie sau agrava o depresie preexistentă. Dacă problema persistă, ar fi bine să schimbaţi metoda contraceptivă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am uitat o pastila!!
- 1am nevoie de ajutor - am uitat pilula
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 1pilula uitata si raceala
- 2Uitarea
- 10Exista vreun risc???
- 0Am uitat sa iau pastila
- 4Uitat Logest!
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 3Logest pilula 11 uitata
- 4Trecere de la anticonceptionalele Karissa la Marvelon 21
- 0Anticonceptional uitat
- 0Am uitat sa iau anticonceptionalele !
- 0Va rog sa-mi răspundeți! duphaston - am uitat sa le iau aseara
- 0Pastilă uitată
- 0A 6 pastila yasmine luata cu intarziere de 13 ore
- 2Am luat anticonceptionalul 10 ore mai tarziu
- 0Pastila pierduta si trecerea de la un contraceptiv la altul
Mai multe informații despre: marvelon 21 pastila uitata pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: