pastila uitata fara contact sexual anterior
Buna ziua. Am uitat sa iau sambata seara pilula nr.20 dintr-un blister de 21, mai mult de 12 ore (mai exact 14) si, desi am luat pilula uitata azi duminica, am ales sa nu le constinui si sa astept menstruatia. Am 2 nelamuriri:
1. nu am avut contact sexual o saptamana inainte de pastila uitata, si as dori sa stiu daca am nevoie de metode suplimentare de contraceptie in zilele in care urmeaza sa vina menstruatia.
2. Tinand cont de faptul ca am uitat pilula chiar la finalul blisterului, cum mai exact voi face pauza de 7 zile, deoarece eu incepeam blisterul lunea; fac exact 7 zile cu tot cu duminica omisa, si le incep mai devreme de ziua de luni ca sa nu treaca mai mult de 7 zile de pauza? Pastilele sunt logest
Multumesc
1. nu am avut contact sexual o saptamana inainte de pastila uitata, si as dori sa stiu daca am nevoie de metode suplimentare de contraceptie in zilele in care urmeaza sa vina menstruatia.
2. Tinand cont de faptul ca am uitat pilula chiar la finalul blisterului, cum mai exact voi face pauza de 7 zile, deoarece eu incepeam blisterul lunea; fac exact 7 zile cu tot cu duminica omisa, si le incep mai devreme de ziua de luni ca sa nu treaca mai mult de 7 zile de pauza? Pastilele sunt logest
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pilulele yasmin sunt la fel sau difera intre ele?
- 3help!! vreau si eu un raspuns cat mai rapid
- 2penultima pastila din folie uitata
- 2Uitarea
- 0Despre pilula uitata
- 0am omis o pastila in prima saptamana
- 3am uitat o pastila de mercilon in prima saptamana
- 32 pastile de yaz uitate
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 0pastiluta pierduta
- 0Marvelon21 - am uitat sa iau a 14-a pastiluta din blister
- 4Omiterea unei pastile contraceptive
- 1Pastila uitata
- 0Doua zile fara anticonceptionale
- 1Anticonceptionale Leogest
- 1Anticoncepționale
- 0Logest uitat
- 0Anticoncepționale - primele 3 zile nu le-am luat, apoi le am luat normal
- 1Am o nelamurire - am uitat sa iau pilula Yasmin
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: