pastila uitata fara contact sexual anterior
![danni17](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua. Am uitat sa iau sambata seara pilula nr.20 dintr-un blister de 21, mai mult de 12 ore (mai exact 14) si, desi am luat pilula uitata azi duminica, am ales sa nu le constinui si sa astept menstruatia. Am 2 nelamuriri:
1. nu am avut contact sexual o saptamana inainte de pastila uitata, si as dori sa stiu daca am nevoie de metode suplimentare de contraceptie in zilele in care urmeaza sa vina menstruatia.
2. Tinand cont de faptul ca am uitat pilula chiar la finalul blisterului, cum mai exact voi face pauza de 7 zile, deoarece eu incepeam blisterul lunea; fac exact 7 zile cu tot cu duminica omisa, si le incep mai devreme de ziua de luni ca sa nu treaca mai mult de 7 zile de pauza? Pastilele sunt logest
Multumesc
1. nu am avut contact sexual o saptamana inainte de pastila uitata, si as dori sa stiu daca am nevoie de metode suplimentare de contraceptie in zilele in care urmeaza sa vina menstruatia.
2. Tinand cont de faptul ca am uitat pilula chiar la finalul blisterului, cum mai exact voi face pauza de 7 zile, deoarece eu incepeam blisterul lunea; fac exact 7 zile cu tot cu duminica omisa, si le incep mai devreme de ziua de luni ca sa nu treaca mai mult de 7 zile de pauza? Pastilele sunt logest
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau pastila de a doua zi.. ce sa fac?
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 1pastila omisa in saptamana intai
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 3am uitat sa iau pilula, o pot lua a 2 a zi impreuna cu cealalta?
- 3Patila pierduta
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 2am uitat sa iau anticonceptionalele
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 2am uitat pilula karissa
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 0Nu am luat ultimele 2 pastile din folie
- 3Ultima pastila de yaz
- 1Pastila de a doua zi si anticonceptional
- 2Pilula 14 uitata
- 1Sunt insarcinata? rog raspuns urgent
- 0Urgeeent va rooog - Am uitat sa iau pastila de tri relog
- 0Bună seara, am uitat sa iau o pastila și am luat-o pe următoarea, iar după 3 zile mia venit ciclul
- 0Ajutati-ma rapid va rog! am uitat sa reincep yasmin
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: