Am uitat pastila!!!

Am uitat sa iau pastila contraceptiva aseara 11.04.2009 (a 7-a din folie) si am avut contact sexual neprotejat(fara ejaculare in interior), iar astazi la ora 14 mi-am adus aminte de pastila si din inertie am luat-o repede (stiu ca nu e bine sa iei daca au trecut mai mult de 12 ore ci sa le iei normal in continuare).Exista sanse sa raman insacinata?dupa cate am inteles pastila de a 2-a dauneaza.este necesar sa o iau?
3 comentarii

NU ESTE NECESAR SA IEI PASTILA DE A DOUA ZI, IA-LE IN CONTINUARE SI CA SA STAI LINISTITA PANA LA URMATOAREA MENSTRA PROTEJEAZA-TE SI VA FI OK.

am uitat sa mentionez ca iua contraceptive cu pauza de 7 zile.deci eu acum practic ma aflu in a 14-a zi din ciclul menstrual.nu este posibil sa se fi produs ovulatia? (am 6 luni de cand iau contraceptive)...va rog sa-mi raspundeti.va multumesc

Iau anticonceptionale de aproape 2 ani si marti trebuia sa incep o folie noua de Karissa si am uitat :(. Am luat de miercuri seara.Ideea este ca am avut contact sexual neprotejat.Sunt riscuri mari sa raman insarcinata?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 10uitarea unei pastile
- 3trebuia sa incep a treia folie de anticonceptionale si am uitat
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 3pilula uitata in cea de a doua saptamana.
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 5Pastila uitata! (au trecut mai mult de 12 ore).
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 42 pastilute uitate, din blistere diferite
- 2Am uitat o pilula
- 0Marvelon21 - am uitat sa iau a 14-a pastiluta din blister
- 3Am uitat o pilula
- 4Sangerare vaginala
- 6Întârziere pastila după cele 7 zile de pauza
- 1Anticonceptionale Leogest
- 0Contraceptive.Risc de a ramane gravida daca am uitat pastila dupa contactul sexual.
- 0Ajutor!!! trebuia sa iau pastila si am uitat
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata omiterea unei pilule contraceptive
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: