Am uitat pastila!!!
Am uitat sa iau pastila contraceptiva aseara 11.04.2009 (a 7-a din folie) si am avut contact sexual neprotejat(fara ejaculare in interior), iar astazi la ora 14 mi-am adus aminte de pastila si din inertie am luat-o repede (stiu ca nu e bine sa iei daca au trecut mai mult de 12 ore ci sa le iei normal in continuare).Exista sanse sa raman insacinata?dupa cate am inteles pastila de a 2-a dauneaza.este necesar sa o iau?
3 comentarii
NU ESTE NECESAR SA IEI PASTILA DE A DOUA ZI, IA-LE IN CONTINUARE SI CA SA STAI LINISTITA PANA LA URMATOAREA MENSTRA PROTEJEAZA-TE SI VA FI OK.
am uitat sa mentionez ca iua contraceptive cu pauza de 7 zile.deci eu acum practic ma aflu in a 14-a zi din ciclul menstrual.nu este posibil sa se fi produs ovulatia? (am 6 luni de cand iau contraceptive)...va rog sa-mi raspundeti.va multumesc
Iau anticonceptionale de aproape 2 ani si marti trebuia sa incep o folie noua de Karissa si am uitat :(. Am luat de miercuri seara.Ideea este ca am avut contact sexual neprotejat.Sunt riscuri mari sa raman insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 2HELP!!! uitarea unei pastile jeanine
- 6pastila omisa si contact sexual; sunt insarcinata?
- 5ce se intampla daca am uitat pilula inca din prima zi?
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 3am uitat pastila
- 0primele 2 pastile uitate!
- 1O pastila omisa in ziua a 7-a a blisterului
- 10o pastila minus
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 1Pastila Logest uitata!
- 0Yasmin
- 3Ajutați-mă - am uitat sa iau anticonceptionale
- 3Sunt însărcinată? Ajutor!
- 1Pastila uitată
- 3Buna.. luna aceasta am uitat doua pastile, consecutiv de Logest
- 0Pilula uitata dupa cele 7 zile de pauza
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata omiterea unei pilule contraceptive
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: