am renuntat la anticonceptionale.. am motive de ingrijorare?
buna ziua,
de doua luni am intrerupt administrarea de pilule contraceptive. in prima luna, menstruatia a aparut ceva mai devreme decat in mod normal ( era, in timpul dar si inaintea adminstrarii pastilelor regulata - la 28 de zile ). Am considerat prima zi de menstruatie ( chiar daca a fost mai devreme ) inceputul unui nou ciclu, si in consecinta am asteptat menstruatia in cea de-a 28a zi, dar nu a aparut. Nu am fost foarte activa sexual in aceasta perioada, insa pentru cele cateva contacte sexuale pe care le-am avut am folosit ca metoda de contraceptie coitus interruptus. Stiu ca nu e cea mai sigura metoda si incep sa-mi pun semne de intrebare desi e abia a 3a zi de intarziere a menstruatiei.
e posibil sa fie o dereglare din cauza ca am intrerupt administrarea pilulei contraceptive?
de doua luni am intrerupt administrarea de pilule contraceptive. in prima luna, menstruatia a aparut ceva mai devreme decat in mod normal ( era, in timpul dar si inaintea adminstrarii pastilelor regulata - la 28 de zile ). Am considerat prima zi de menstruatie ( chiar daca a fost mai devreme ) inceputul unui nou ciclu, si in consecinta am asteptat menstruatia in cea de-a 28a zi, dar nu a aparut. Nu am fost foarte activa sexual in aceasta perioada, insa pentru cele cateva contacte sexuale pe care le-am avut am folosit ca metoda de contraceptie coitus interruptus. Stiu ca nu e cea mai sigura metoda si incep sa-mi pun semne de intrebare desi e abia a 3a zi de intarziere a menstruatiei.
e posibil sa fie o dereglare din cauza ca am intrerupt administrarea pilulei contraceptive?
3 comentarii
In 99% din cazuri apar dereglari de menstruatie dupa lasarea contraceptivelor, nu este cazul sa-ti faci griji de sarcina.
de foarte multe ori dupa lasarea de anticonceptionale apar dereglarile menstruale... este posibil sa ai o astfel de dereglare... dar ai mare grija la contactele neprotejate... te poop, ai grija de tine
multumesc pentru raspunsuri, adevarul e ca lin conjunctura varstei si situatiei mele actuale o sarcina nu m-ar bucura, si chiar imi doresc sa fiu mamaica someday :) o sa mai astept, si o sa am grija.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 7Uterul retrovers.pot folosi Pregnil?
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 5Nu mai iau anticonceptionale, nu sunt insarcinata si menstruatie intarziata
- 5am o problema?
- 3dupa ce am renuntat la anticonceptionale am inceput sa ma ingras
- 7vreau sa raman insarcinata
- 13Vreau un copil. Cand e bine sa renunt la anticonceptionale?
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 1As vrea sa renunt la anticonceptionale
- 6Nelamuriri in privinta contraceptivului Contracept-M
- 1renuntare la anticonceptionale
- 0reactii posibile dupa renuntare la anticonceptionale?
- 0Renunţarea la anticoncepţionale Dianne 35
- 1dereglare ciclu dupa 10 ani de anticonceptionale
- 1Despre intarzierea ciclului menstrual
- 1Vreau sa renunt la anticonceptionale!!!
- 0Anticonceptional le Karissa luate gresit!
- 0Menstruatia dupa renuntarea la anticonceptionale
Mai multe informații despre: renuntarea la anticonceptionale