Contraceptie cu spermicide... permisa ejacularea interna?

09-11-2007
elly_catrina@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
elly_catrina@yahoo.com
Vreau sa renunt la metoda cu anticonceptionale orale si sa incerc metoda locala cu spermicide.Nu am folosit niciodata si din explicatiile de folosire a produselor de acest fel am inteles ca este interzisa spalarea vaginala timp de 6 ore dupa contact sexual.Intrebarea este daca este permisa ejacularea interna, in vagin, si daca da, este posibil sa stai 6 ore fara sa te speli intern?
5 comentarii
0
10-11-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desigur că este permisă ejacularea internă.
Spălătura internă nu se recomandă decât ca irigaţii cu medicamente prescrise de medic.
0
11-11-2007, ora 00:00
elly_catrina@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
elly_catrina@yahoo.com
Este contraindicata spalatura interna cu irigator in care se pune sapun lichid intim, dupa contact sexual?
0
13-11-2007, ora 00:00
cristamaria
Nu este medic/terapeut
cristamaria
este ff contraindicata dak este folosita des!spalaturile intravaginale pot duce la multe infectii si nu e o metoda tocmai buna sa te protejezi de o sarcina nedorita!
0
elly_catrina@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
elly_catrina@yahoo.com
Buna ziua,
O sa pun niste intrebari stupide poate, dar nu stiu multe secrete ale vietii sexuale si vrea sa stiu cum sa procedez cu anumite lucruri.
Ajutati-ma cu niste sfaturi de igiena.Pentru moment folosesc anticonceptionale orale; dupa contact sexual cu ejaculare interna, cum trebuie sa te speli?Daca spuneti ca folosirea irigatorului poate provoca infectii, atunci este de ajuns spalarea doar cu sapun si apa, cu degetul pentru a curata sperma? Este valabil acest tip de igiena si daca folosesti spermicide? Adica cum se elimina sperma din vagin daca nu folosesti irigatorul? Please, help me!
0
cristamaria
Nu este medic/terapeut
cristamaria
Da dupa 6 ore este permisa in cazul spermicidelor!acuma depinde si cat d edes folosesti irigatorul pt ca nu prea e indicat, intreaba si un medic ginecolog!cel mai important este ca partenerul sa fie curat si el si sa nu aiba vreo boala transmisibila!de infectii 100% tot nu esti ferita decat cu prezervativ altfel riscuri exista chiar dak este igiena!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul