Contraceptie cu spermicide... permisa ejacularea interna?
Vreau sa renunt la metoda cu anticonceptionale orale si sa incerc metoda locala cu spermicide.Nu am folosit niciodata si din explicatiile de folosire a produselor de acest fel am inteles ca este interzisa spalarea vaginala timp de 6 ore dupa contact sexual.Intrebarea este daca este permisa ejacularea interna, in vagin, si daca da, este posibil sa stai 6 ore fara sa te speli intern?
5 comentarii
Desigur că este permisă ejacularea internă.
Spălătura internă nu se recomandă decât ca irigaţii cu medicamente prescrise de medic.
Spălătura internă nu se recomandă decât ca irigaţii cu medicamente prescrise de medic.
Este contraindicata spalatura interna cu irigator in care se pune sapun lichid intim, dupa contact sexual?
este ff contraindicata dak este folosita des!spalaturile intravaginale pot duce la multe infectii si nu e o metoda tocmai buna sa te protejezi de o sarcina nedorita!
Buna ziua,
O sa pun niste intrebari stupide poate, dar nu stiu multe secrete ale vietii sexuale si vrea sa stiu cum sa procedez cu anumite lucruri.
Ajutati-ma cu niste sfaturi de igiena.Pentru moment folosesc anticonceptionale orale; dupa contact sexual cu ejaculare interna, cum trebuie sa te speli?Daca spuneti ca folosirea irigatorului poate provoca infectii, atunci este de ajuns spalarea doar cu sapun si apa, cu degetul pentru a curata sperma? Este valabil acest tip de igiena si daca folosesti spermicide? Adica cum se elimina sperma din vagin daca nu folosesti irigatorul? Please, help me!
O sa pun niste intrebari stupide poate, dar nu stiu multe secrete ale vietii sexuale si vrea sa stiu cum sa procedez cu anumite lucruri.
Ajutati-ma cu niste sfaturi de igiena.Pentru moment folosesc anticonceptionale orale; dupa contact sexual cu ejaculare interna, cum trebuie sa te speli?Daca spuneti ca folosirea irigatorului poate provoca infectii, atunci este de ajuns spalarea doar cu sapun si apa, cu degetul pentru a curata sperma? Este valabil acest tip de igiena si daca folosesti spermicide? Adica cum se elimina sperma din vagin daca nu folosesti irigatorul? Please, help me!
Da dupa 6 ore este permisa in cazul spermicidelor!acuma depinde si cat d edes folosesti irigatorul pt ca nu prea e indicat, intreaba si un medic ginecolog!cel mai important este ca partenerul sa fie curat si el si sa nu aiba vreo boala transmisibila!de infectii 100% tot nu esti ferita decat cu prezervativ altfel riscuri exista chiar dak este igiena!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stop pilule
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 7Uterul retrovers.pot folosi Pregnil?
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 3oprirea anticonceptionalelor
- 5daca am renuntat 6 luni la anticonceptionale, acum pot sa le reiau?
- 5Nodul la sanul stang.. se afla pe partea laterala exterioara si ma deranjeaza
- 3am renuntat la anticonceptionale.. am motive de ingrijorare?
- 6anticonceptionale... intrerupte o perioada si reluate
- 7vreau sa raman insarcinata
- 13Vreau un copil. Cand e bine sa renunt la anticonceptionale?
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 5am renuntat la anticonceptionale in timpul zilelor in care le luam
- 3renuntare anticonceptionale
- 0Neclaritate cu renuntarea la contraceptive!Please. HELP!
- 0Renunţarea la anticoncepţionale Dianne 35
- 0Anticonceptional le Karissa luate gresit!
- 0Menstruatia dupa renuntarea la anticonceptionale
Mai multe informații despre: Spermicidele renuntarea la anticonceptionale