Ovar polichistic
Am o întrebare dacă am ovar polichistic și am fost sub tratament 1 an jumate de anticoncepționale iar după am renunțat la ele și in prima luna in care am renunțat am făcut sex neprotejat. Menționez ca îmi întârzie menstra este prima oară când le intrerup după atât timp. Este posibil sa rămân însărcinată ? Va mulțumesc !
3 comentarii
Buna ziua,
Da puteti ramane insarcinata daca actul sexual a avut loc fara sa va protejati,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes International
Da puteti ramane insarcinata daca actul sexual a avut loc fara sa va protejati,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes International
Ovarul polichistic (PCOS in engleza) este un effect al mancatului excesiv de carbohidrati si mancare proasta, mancat des prost.
Polycystic Ovary Syndrome (POCS).
Am avut in familie o cumnata care a murit dupa ce ovarele au fost extirpate.
Traiectoria este cam asa.
Se abuzeaza corpul cu mancare proasta (carbohidati la greu, mancat non stop) si anticonceptionale.
Nimeni nu va explica ce efecte secundare au anticonceptionalele, ca daca le-ati sti nu le-ati mai lua.
Ovarele dezvolta chistuiri (anticonceptionale si mancare proasta - zahar, paine, paste).
Se ajunge la doctor si ti se va recomanda extirparea ovarelor (asta daca nu ai cancer deja).
La extirpare nu ti se spune ca odata extirpate toti homrmonii sunt dati peste, nu mai ai nici o balanta hromonala si probabilitatea de a muri in urmatorii ani este foarte mare. Dupa extirpare ovarelor daca mai traiesti 5 ani esti tare.
Asa a murit cumnata mea acum 20 de ani.
Abia acum dupa ce am citit si vizualizat sute de filme de la multi doctori am inteles cum este balamucul pe termen lung.
Cumnata mea iubea clatitele cu gem, era plinuta.
Cunosc in present pe altcineva care la fel este drogata de zahar (cornulete) si mancat des, are accnee, probleme de a ramane gravida si burtica grasa bine.
I-am spus dar degeaba.
Traiasca industria alimentara care ne ucide in masa ca pe muste si baieii care taie matele banda rulanata.
Vina este a drogatului care se lasa dus la abator ca o oaie proasta (dobitoaca).
Polycystic Ovary Syndrome (POCS).
Am avut in familie o cumnata care a murit dupa ce ovarele au fost extirpate.
Traiectoria este cam asa.
Se abuzeaza corpul cu mancare proasta (carbohidati la greu, mancat non stop) si anticonceptionale.
Nimeni nu va explica ce efecte secundare au anticonceptionalele, ca daca le-ati sti nu le-ati mai lua.
Ovarele dezvolta chistuiri (anticonceptionale si mancare proasta - zahar, paine, paste).
Se ajunge la doctor si ti se va recomanda extirparea ovarelor (asta daca nu ai cancer deja).
La extirpare nu ti se spune ca odata extirpate toti homrmonii sunt dati peste, nu mai ai nici o balanta hromonala si probabilitatea de a muri in urmatorii ani este foarte mare. Dupa extirpare ovarelor daca mai traiesti 5 ani esti tare.
Asa a murit cumnata mea acum 20 de ani.
Abia acum dupa ce am citit si vizualizat sute de filme de la multi doctori am inteles cum este balamucul pe termen lung.
Cumnata mea iubea clatitele cu gem, era plinuta.
Cunosc in present pe altcineva care la fel este drogata de zahar (cornulete) si mancat des, are accnee, probleme de a ramane gravida si burtica grasa bine.
I-am spus dar degeaba.
Traiasca industria alimentara care ne ucide in masa ca pe muste si baieii care taie matele banda rulanata.
Vina este a drogatului care se lasa dus la abator ca o oaie proasta (dobitoaca).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 3doar 18 ani...va rog ajutati-ma ! hipoplazie uterina
- 5Ecografie intravaginala la virgina?
- 3ovare polichistice
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 1Tiroidita Hashimoto si Sindr. ovarelor polichistice imi fac viata un calvar
- 1ovare polichiste
- 3renuntarea la anticonceptionale
- 0Gravida sau nu?
- 0sangerari vaginale anormale
- 0Ovare polichistice si anticonceptionale
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 1Sunt insarcinata?
- 1Anticonceptionale pentru ovare polichistice
- 0Ovare polichistice
- 1Balonare, înțepături în abdomen dedesubtul buricului
- 0Anticoncepționale
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Sindromul ovarului polichistic ovarele polichistice renuntarea la anticonceptionale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: