stop pilule
Timp de 11luni am luat contraceptive orale, Desorelle. Ultima menstruatie am avut-o in perioada 18-21 septembrie. De atunci am intrerupt administrarea pilulelor. In a 17-a zi de ciclu am avut contact sexual folosind una din prea bine cunoscutele contraceptii naturale, coitus intreruptus. Mi-e teama insa sa nu fi iesit el prea tirziu. Se poate sa ramin insarcinata ?
2 comentarii
In general riscul este scazut sa ramai in perioada imediat urmatoare folosirii contraceptivelor. Eu am luat timp de 1 an... am 4 luni decand folosesc coitus intreruptus..si nimic :). Cel mai bine e sa ne protejam.. caci exista riscuri daca ramai imediat dupa ce ai luat contraceptive.
Altceva nu ai mai observat? Eu am avut probleme de la intreruperea brusca a anticonceptionalelor
Altceva nu ai mai observat? Eu am avut probleme de la intreruperea brusca a anticonceptionalelor
Eu nu am am avut probleme de nici un fel in urma intreruperii pastilelor. Oricum am sa folosesc din nou pastile pt ca ma simt mai in siguranta. Am intrerupt pastilele la sfatul medicului meu ginecolog care mi-a zis sa fac o pauza la fiecare 11 luni insa am citit aici pe forum ca nu trebuie facuta nici un fel de pauza daca nu sunt probleme.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 7Uterul retrovers.pot folosi Pregnil?
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 3oprirea anticonceptionalelor
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 5Nu mai iau anticonceptionale, nu sunt insarcinata si menstruatie intarziata
- 5am o problema?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 3dupa ce am renuntat la anticonceptionale am inceput sa ma ingras
- 7vreau sa raman insarcinata
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 44 kg in mai putin de o luna dupa ce am renuntat la anitconceptionale
- 1Intreupere novynette
- 0Anticonceptionale
- 3Ovar polichistic
- 1Sarcina dupa anticonceptionale
- 1Cum ma opresc din a lua pastile anti conceptionale?
Mai multe informații despre: renuntarea la anticonceptionale