dereglare ciclu dupa 10 ani de anticonceptionale
Dupa 10ani de luat anticonceptionale desorrele am hotarat sa le opresc in luna septembrie dupa ce am terminat folia.in oct mi-a venit la o luna, in noiembrie la fel la o luna, dar in dec nu a mai venit si in ian a venit la 2 luni, dupa care in feb nu mi-a venit si in martie a venit tot la 2 luni.se va regla singur sa vina la o luna?
Este normal?trebuie sa mai am rabdare? Daca da, cate luni? Daca nu e ok, ce trebuie sa fac?
Este normal?trebuie sa mai am rabdare? Daca da, cate luni? Daca nu e ok, ce trebuie sa fac?
1 comentarii
Aici gasiti mai multe marturii despre dereglari ale menstruatiei cauzate de anticonceptionale.
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Unora li s-a reglat menstra in timp fara sa mai faca nimic.
Ati luat multi ani ac. Luati trimitere de la medicul de familie si faceti analizele de sange corespunzatoare ficatului, colesterol, transaminaze si o ecografie abdominala sa vedeti ficatul. Toate sunt gratuite.
In timp ac pot da steatoza hepatica, care e tacuta dar apoi poate evolua in boli grave. Poate fi necesara o detoxifiere a ficatului.
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Unora li s-a reglat menstra in timp fara sa mai faca nimic.
Ati luat multi ani ac. Luati trimitere de la medicul de familie si faceti analizele de sange corespunzatoare ficatului, colesterol, transaminaze si o ecografie abdominala sa vedeti ficatul. Toate sunt gratuite.
In timp ac pot da steatoza hepatica, care e tacuta dar apoi poate evolua in boli grave. Poate fi necesara o detoxifiere a ficatului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 6anticonceptionale intrerupte!!!
- 3oprirea anticonceptionalelor
- 4si ce altceva pot sa folosesc ca si contraceptiv?
- 5am renuntat la anticonceptionale in timpul zilelor in care le luam
- 2Efectele renuntarii la anticonceptionale...?!
- 1Intreruperea anticonceptionalelor dupa un avort spontan
- 0Intreruperea aticonceptionalelor yaz
- 1renuntare la anticonceptionale
- 16Intrerupere anticonceptionale - intrebari !
- 0renuntare la anticonceptionale
- 2Intrerupere anticonceptionale Yasmine
- 2Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 0Ce se intampla daca nu am intrerupt 7 zile administrarea anticonceptionalelor?
- 3Intrebari despre întreruperea anticoncepționalelor
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 0Anticonceptional le Karissa luate gresit!
- 0Dereglare sau intarziere menstruatie dupa oprirea anticonceptionalelor
- 2Sunt gravidă?
Mai multe informații despre: renuntarea la anticonceptionale intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: