de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
am 18 ani si as vrea sa stiu daca este cumva posibil sa fii ramas insarcinata. de 10 luni nu folosesc prezervativ in timpulu actului sexual si nu am ramas insarcinata.am o nelamurire...este posibil sa fii ramas acuma gravida ? dupa ce in 10 luni nu am ramas si pot spune k am facut dragoste si in timpul ovulatiei... oare sunt fertila ? va rog frumos ajutati'ma.mentionez ca am un ciclu neregulat cateodata vine ori mai tarziu cu 3 zile ori mai repede rareori la aceeasi data 2 luni consecutive.am dureri de burta ca si cand ar trebui sa'mi vina ciclul dar totusi nu vine nimic.poate am racit la ovare deoarece am stat in apa rece mai mult timp si am avut dureri de ovare dupa aceea.sper ca totusi nu sunt gravida... si in ultimu rand daca nu am ramas gravida in aproape 11 luni deja am impresia k nu sunt fertila si nu voi avea niciodata un copil :( help me pls. va multumesc
3 comentarii
am uitat sa spun ca mi'a intarziat stopul deja de mai bine de o saptamana.
sunt insarcinata va rog ajutatima am avut ciclu p 14 martie si p 7 april am avut contact sexual cu un barbat si dupa 2 zile cu altul si akuma nu stiu al cui e copilul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 8Am nevoie de un raspuns
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 3Ciclu neregulat
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 3vrem un bebe
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 7urgent! posibila sarcina???
- 10Nu pot ramane insarcinata..
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 2Sunt gravida?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 1Cum pot sa aflu????
- 4Sarcina fara penetrare
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 5Sarcina?
- 1Ovitrell
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: