Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
Buna..am o intrebare daca ma puteti ajuta.ama vut contact sexul protejat...dar pentru un moment eu nu am vazut ca nu mai e protejat si a avut loc un mic contact...mi-a zis ca nu s-a intamplat nimic...dar totusi nu am liniste si ma gandesc la asta...este posibil sa fiu insarrcinata daca mi-a venit ciclul normal..nu mi-a intarziat deloc...si am facut 2 teste..unul in saptamana a 2-a si a iesit negativ...dar in urma acestuia tot nu aveam liniste pentru ca simteam ca o bataie a inimii in burta.la buric...imi simt si sanii putin mariti...sau e doar in mintea mea si am impresia ca se modifca orice.si am mai facut un test in saptamana a 5-a care a iesit tot negativ.si tot simt o bataiein burta...acum nu stiu ce sa cred...multumesc.
2 comentarii
Draga mea, daca ai avut ciclul normal si ai facut testul inclusiv in saptamana a cincea si a iesit negativ, cum sa fie vorba de o sarcina? si oricum nici in saptamana a cincea nu ai fi simtit, , o bataie in burta". Stai linistita.
da pai de cand am avut ciclul ma gandeam ca nu prea e posibil dar am zis totusi sa ma conving..iti multumesc foarte frumos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1poate exista sarcina in acest caz?!
- 2sunt gravida?
- 2sunt intr-adevar insarcinata?
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 4sunt gravida ?
- 4pot fi gravida?
- 4sunt insarcinata?
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 72Pot ramane insarcinata daca sunt virgina?
- 2Posibila sarcina?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 0vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 0Care sunt sansele de sarcina ?
- 0Sunt insarcinata?
- 2Sarcina nedorita
- 0Pot sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: