Sarcina sau nu?

15-03-2015
AnnaM95
Nu este medic/terapeut
AnnaM95
Buna ziua!!! Ultima menstruatie a fost pe data de 17.02.2015, ar trebui ca urmatoarea sa fie pe 15-16.03.2015... Am avut contacte neprotejate pe 27, 1, 2, 4...
Ma dor sanii, am dureri de cap mai rare..pofta de mancare..am facut un test de sarcina pe data de 13.03 si a doua liniuta este, dar foarte foarte pala...se vede foarte putin...
Mentionez ca acum 3 zile, in momentul in care ma spalam, gaseam chegulete maronii, dar ieri si astazi nu am mai gasit..credeti ca ar putea fi o sarcina??imi doresc foarte mult!! Multumesc !
14 comentarii
0
15-03-2015, ora 23:15
maman20
Nu este medic/terapeut
maman20
Momentan am o problema oarecum asemănătoare. Trebuia ca 9 martie sa fie prima zi a CM, dar nu m-am entuziasmat ca nu a venit pe 9, oricum de obicei îmi întârzie (am CM de 33 de zile, statistic vorbind). Totusi in seara zilei de 9 am observat un firicel roşu in scurgerea ceva mai abundenta pe care o aveam. Daca hartia igienica nu era de culoare alba nici nu cred ca observam. Povestea s-a repetat atat pe 10 cat si pe 11 seara (doar seara). Din 12 martie, însa, s-a transformat intr-o scurgere rozalie, iar de ieri seara e de-a dreptul rosie si e ceva mai multa (dar tot parcă e ciudată). Niciodata nu mi-a venit menstruatia atat de aiurea si niciodata nu m-a tinut practic atat de mult, maine ar fi a 8 a zi daca nu se opreste. Asa ca nu stiu daca e doar o menstruatie aiurea sau ar fi acea NIDATIE care vrea sa ma induca in eroare.

Mentionez ca imi doresc un copil, am avut contact sexual neprotejat in zilele in care am presupus ca ar fi ovulatia si nu stiu daca in conditiile in care eu am aceasta scurgere, un test de sarcina mi-ar iesi corect. De facut il puteam face de o saptămana, dar ar fi concludent rezultatul lui??
0
17-03-2015, ora 20:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ AnnaM95

Repetati testul de sarcina.

@ maman20

Faceti test de sarcina dupa ce se opreste sangerarea.
0
17-03-2015, ora 21:23
maman20
Nu este medic/terapeut
maman20
Vă mulţumesc pentru răspuns, oricum în două zile am programarea la medic şi sper să mă lămuresc :)
0
17-03-2015, ora 21:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Excelent. Ori se face testul de sarcina de la farmacie, ori cel de sange la medic.
0
18-03-2015, ora 20:53
???
Nu este medic/terapeut
???
Buna ziua. Va rog din suflet am o intrebare. am avut ultimul cm pe 8 feb 2015. Pe 13 martie 2015 am facut un test si a iesit pozitiv in acceasi zi am mers la Dr si mi a zis ca este o sarcina dar ft mica. Mi a dat utrogestan pastile dar sa le introduc in vagin 6 pe zi pt fixarea sarcinii. Dr a intrat in concediu si pt ca ma durea mijlocul am fost pe data de 17 martie la alt Dr care mi a zis ca nu se vede nici o sarcina. La ambii Dr am facut eco transvaginala. Am mers acasa si am facut alt test tot pozitiv a iesit. A doua zi pe 18 martie adica azi am mai facut un test dar a iesit negativ. Va rog din suflet sa mi dati un raspuns pt ca imi doresc enorm un copil si nu stiu ce se intampla. Mentionez ca nu mi a curs sange deloc. E posibil ca ultimul test sa iasa negativ din cauza utrogestanului sau ce este? Dc primele 2 teste au fost pozitive si ultimul negativ. Astept un raspuns disperat. Va multumesc.
0
18-03-2015, ora 22:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ nicobm

Dv. ati citit pe prospect pentru ce se utilizeaza Utrogestan ?
Erati in vreuna din conditiile de acolo ?

Parerea mea este sa mai faceti un test dupa ce terminati cu Utrogestanul.
Menstruatia nu v-a venit.
Eu zic ca sunt sanse sa fiti insarcinata.
Azi e seara zilei de 18 martie.

Va trimit un raspuns pe Privat.
0
18-03-2015, ora 22:56
???
Nu este medic/terapeut
???
Pana termin utrogestanul mai dureaza 10 zile. Dar e posibil sa nu fiu insarcinata si sa nu mi vina menstruatia de la utrogestan? Nu inteleg de ce 2 teste ies pozitive si ultimul azi 18 martie negativ. in decembrie am facut o laparoscopie tocmai pentru a ramane insarcinata. Dr mi a zis ca am toate sansele sa raman doarece nu am probleme. Au fost doar niste aderente.
0
18-03-2015, ora 23:07
???
Nu este medic/terapeut
???
Nu reusesc sa intru pe privat. Sunt noua pe aici si nu gasesc.
0
18-03-2015, ora 23:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Parerea mea e ca faptul ca nu v-a venit menstruatia e semn bun.

Mai puteti face testul de sange la un cabinet ginecologic.

Apasati Modificati profilul dv. din casuta verde dreapta sus, apoi Mesaje.
0
18-03-2015, ora 23:59
???
Nu este medic/terapeut
???
Sunt pe tel. Nu merge sa intru la mesaje. Totusi nu am inteles. In cazul in care poate nu sunt insarcinata Faptul ca continui tratamentul cu utrogestan asta poate fii cauza pt care nu vine menstruatia?
0
19-03-2015, ora 00:01
???
Nu este medic/terapeut
???
Oricum maine dimineata merg sa fac Un test de sange. Sper sa fie o bucurie. incerc de prea mult timp. Va multumesc pt raspuns si ca v ati facut timp pt mn.
0
19-03-2015, ora 17:05
???
Nu este medic/terapeut
???
Am facut testul a iesit negativ. Mi sa spus sa iau in continuare utogestanul si poate se confirma mai tarziu. Nu stiu ce sa mai cred chiar nu stiu. Menstruatia nu a venit si nu a curs deloc. E posibil sa se insele testul?
0
19-03-2015, ora 17:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ nicobm

Embrionul trebuie sa se implanteze in maxim 14 zile de la fecundare, altfel moare prin infometare si este eliminat. Posibil printr-un ciclu mai abundent.
0
19-03-2015, ora 17:39
???
Nu este medic/terapeut
???
Va multumesc din suflet pt raspunsuri dar mie nu mi a curs nici o pictura si nici nu da semne ca ar veni. In schimb ma simnt din ce in ce mai ametita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •