am luat escapelle si testul de sarcina a iesit pozitiv
buna ziua, dupa un contact sexual eprotejat cu prietenul meu, am luat in primele 24 d ore escapelle, mentionez k eram in perioada fertila, nu m am simtit rau dupa c am luat pastila, si nici nu am avut sangerari.ciclul trebuia sa mi vina p 13 iunie, dar nu mi a venit, mi a intarziat o saptamana, si am luat un test de sarcina care a iesit pozitiv.pana acum ma dureau sanii, si aveam simptomele premenstruale obisnuite din fiecare luna.nu stiu c sa mai cred, dak am luat escapelle atunci cand a trebuit, oare am ramas insarcinata, va rog mult sa ma ajutati dak puteti cu niste raspunsuri.va multumesc
8 comentarii
Pastilele de a doua zi au sa zicem un efect nu de 100%. Adica daca le iei cand esti in perioada nefertila urca spre 90%, daca le iei chiar in ziua ovulatiei scade efectul spre 70 sau mai putin. nu stiu daca se scriu astfel de lucruri in prospecte, eu am citit. dar cert este ca nu este exclusa o sarcina mai ales daca perioada chiar era fertila...
ms mult pt rasp, sper sa nu fie o sarcina, pt k nu vreau sa fac avort, si mai ales k am luat toata luna alde tipuri de medicamente, pt dureri d cap d ex, si stiu kt sunt d daunatoare fatului.sper sa fie bn...si am uitat sa sun, acum in afara d intarzierea ciclului, nu am niciun simptom d sarcina...nu stiu c sa mai cred
si am uitat sa mentionez, in afara d intarzierea ciclului, nu mai am vreun simptom care sa mi indice k e sarcina.kiar nu stiu c sa cred, maine o sa mai fac iar alt test si dak iese pozitiv, , luni o merg cu prietenul meu sa fac analiza la sange, k sa ma pot lamuri.
mai fa-ti un test maine dimineata cu prima urina.din pacate (sau din fericire?) tind sa cred ca esti insarcinata--daca testul arata pozitiv
dupa testul de maine mergi la un control ginecologic
sanatate.
dupa testul de maine mergi la un control ginecologic
sanatate.
Buna ziua! As avea si eu o intrebare prietena mea a luat pilula de a doua zi dupa 12 ore de la "accident" iar dupa 9 ore sa rupt prezervativul si am ejaculat in interior..va rog sa mă ajutaţi e foarte important.mai are efect pilula "magica"" sau ce ar trebui sa facem? Multumesc
Buna, Daniela! Te rog sa-mi spui, a fost sarcina sau nu, atunci cand ai postat? Si eu sunt intr- o situatie asemanatoare, dar mai am de asteptat cateva zile pana ar trebui sa-mi vina ciclul, deci inca nu pot face test de sarcina...
Bună! Sunt și eu într-o situație de genul. A fost sarcină sau doar reacții adverse de la Escapelle?
Buna! Sunt și eu acum Intr o situație asemănătoare...mi a ieșit testul pozitiv.după ce am luat Escapelle..la voi cum a fost până la urmă rezultatul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 3testele de sarcina
- 5o linie roz la testul de sarcina... ce inseamna?
- 3testul de sarcina
- 1teste de sarcina??? nu stiu sa interpretez?
- 4test de sarcina
- 2Cand sa fac un test de sarcina?
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 11sarcina sau nu?
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 0test de sarcina negativ:(( pot fi totusi insarcinata sa fi fost doar o eroare?
- 3Avort spontan
- 0Testul de sarcina dupa cat timp de la conceptie poate fi facut?
- 2Intarziere menstruatie 7 zile, test negativ
- 0Test de sarcina pozitiv?
- 2Aș putea fi însărcinată?
Mai multe informații despre: testul de sarcina escapelle
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: