am crize dar nu stie nimeni din ce cauza
De vreun an de zile am momente in care din nimic mi se face rau adica: am frisoane..ma doare ingrozitor de tare capul, ma dor toate, nu stiu ce sa spun ca nu ma doare...dar am frisoane ingrozitoare...ma tine aproximativ o jumatate de ora apoi ma calmez si cateodata am si doua crize din acestea p noapte sau si zi uneori...dar apoi nu mai am nimic...ma simt bine...dupa operioada..din nou imi revin aceste <crize> ca sa le zic asa...am fost la doctor d multe ori insa mi-au spus k st obosita si atat...dar eu nu cred ca este doar atat..va rog din suflet spune-ti-mi ce ar putea fi si ce sa fac..:( va multumesc...
4 comentarii
Daca pe primul plan sint tremuraturile (frisoanele), se pot face analize si masura Calciu si Magneziu. Mai poate fi spasmofilie. Daca cele mai grave sint durerile de cap, poate sa fie cefalee cluster (este ceva asemanator cu migrena). Ar trebui un consult neurologic.
Numai bine.
Numai bine.
Dar dak am frisoane de aprox o sapt, cam de cand am inceput sa iau tratament pt helicobacter pylori, de la ce poate fi?Analizele mi le-am facut si au iesit bune, doar fierul e putin sub masura.(adik volumul eritrocitar mediu e putin mai mic decat ar trebui)
Multa lume se pare ca are intoleranta la unul sau altul din antibioticele pentru Helicobacter (Claritromicina, Amoxicilina, Bismut, Metronidazol, Tetraciclina etc.). Numai dv. stiti cum va simtiti si cat de grava este reactia. Daca este cazul, mergeti la dr. sa va schimbe schema de tratament, exista multe scheme alternative pentru Helicobacter.
Numai bine.
Numai bine.
Multumesc frumos pentru raspuns. Toate cele bune!
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 3Durere de cap pe partea stanga
- 5Stare subfebrila prelungita, frisoane, transpiratii de 6 sapta
- 3tumora sau nu?
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 12pt d-nul Flueraru
- 3frisoane puternice in timpul noptii
- 1pocnesc timpanele...dureri de cap
- 13Anxietate si dureri de cap
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 6Ma doare capul ba la 2 zile, ba a 2-a zi