dureri de cap

Buna ziua.Am o problema : atuci cand fac efort fizic imi apar dureri de cap in regiunea cefei sau a tamplelor, si pot dura de la cateva minute pana la cateva ore. Aceste dureri au aparut de aproape un an. Am fost la medicul de familie si mi-a zis ca nu am antrenament fizic (din potriva sunt o persoana sportiva, imi place sa fac miscare, alerg mult, merg la sala de forta...).Daca puteti sa-mi dati si mie cateva sfaturi si informatii despre aceste simptome v-as fi recunoscator. Va multumesc!
4 comentarii

Ce varsta aveti?Tensiunea arteriala ce valoare are? Glicemia? O sugestie: monitorizarea Holter a tensiunii arteriale timp de 24 ore;faceti un consult neurologic;cand faceti efort consumati un suc de fructe dulce; numai bine

Am 17 ani, tensiunea o am normala iar glicemia este de 85, 85 mg/100ml. Este ok?

Valorile sunt normale;Consulta un medic neurolog; numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de cap partea stanga de 2-3 ani
- 4Durere de cap la variatii de temperatura
- 6durere de cap de mai bine de 6 ani
- 10Oare sunt nebun?
- 3Durere de cap pe partea stanga
- 5dupa o lovitura puternica la cap, m-am trezit a doua zi cu durere de cap si greata
- 3dureri de cap
- 0dureri cumplite de cap
- 3Dureri de cap cind e ceata
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 3durerii de cap de o luna si mai bine
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 3durere cap de o saptamana
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 2Dureri de cap din cauza anxietăţii?
- 1Durere de cap, partea stanga.
- 9Dureri de cap in partea dreapta
- 3Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: