Un sfat va rog din suflet... dureri de cap de 2-3 zile
![mihaiv26](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
De 2-3 zile am niste dureri de cap care ma sacaie foarte rau!!!nu sunt dureri insuportabile ci mai degraba sacaietoare(pur si simplu ami plumb in cap).acum ma doare intr-o parte, acum in alta, acum deloc dar de multe ori fruntea si venele de dupa ureche.nu am probleme cu tensiunea.am o tuse seaca, cand ma doare capul am observat ca mi se infunda si nasul si urechile(avand deviatie de sept, polipi si cornete nazale crescute)...la diclac gel, nurofen, aulin si modafen nu scap de ele.sunt fumator si incerc in zadar sa ma las de ele. acum 2 ani am facut un atac de panica si sa zic ca as fi avut simptomele astea.sunt foarte stresat si sa fie asta cauza????
sincer, din cauza bugetului nu imi permit analize amanuntite ca sa fac asa ca astept un raspuns din partea celor care doresc sa ma ajute.sa fie din cauza stresului sa am simptomele astea???sa fie raceala puternica.sa fie altceva?????astept un raspuns sigur si linistitor din partea dvs.sper sa pot rezolva asta acasa
sincer, din cauza bugetului nu imi permit analize amanuntite ca sa fac asa ca astept un raspuns din partea celor care doresc sa ma ajute.sa fie din cauza stresului sa am simptomele astea???sa fie raceala puternica.sa fie altceva?????astept un raspuns sigur si linistitor din partea dvs.sper sa pot rezolva asta acasa
5 comentarii
![stevens](/arata_img.php?img=cont_19363.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Mancarea, tutunul si medicamentele sunt primele cauze ale migrenelor ! Curatati intai alimentatia de prajeli, grasimi, prea multa carne, oua..si daca nu trece durerile atunci nu va ramane decat sa renuntati si la fumat ca sa va simtiti bine, mai ales ca aveti si acea tuse !
P.S. Si niste ochelari de soare ! :)
P.S. Si niste ochelari de soare ! :)
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
@ mihaiv26
Repet: ochelari de vedere.
Am avut timp de 12 luni probleme identice cu ale dv.
S-au rezolvat din prima zi cand am inceput sa port ochelari -0, 5 lentila cu cilindru pentru un astigmatism miopic minor.
Repet: ochelari de vedere.
Am avut timp de 12 luni probleme identice cu ale dv.
S-au rezolvat din prima zi cand am inceput sa port ochelari -0, 5 lentila cu cilindru pentru un astigmatism miopic minor.
![Ela.Dumitrascu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Durerile descrise NU SUNT TIPICE MIGRENEI, cefaleea de stres provoaca senzatiile descrise, dar si raceala poate fi un factor, efectuati un control oftalmologic si un control ORL, in cazul in care se descopera un viciu de refractie purtati ochelarii cu dioptria prescrisa, daca durerile sunt provocate de stres incercati sa apelati la acupunctura, terapia cognitiv-comportamentala pentru ca astfel tratati intr-o mare masura cauza.
![Sophia1975](/arata_img.php?img=cont_6442.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Du-te tati la medicul de familie sa-ti faci cateva investigatii concrete. Altfel, o sa bajbai si n-o sa stii sigur nici cauza, nici tratamentul.
Daca astepti de la distanta un raspuns sigur si linistitor inseamna ca durerea iti afecteaza deja, , , , , ratiunea, , , , pentru ca este imposibil asata.
Sanatate si mergi la medic daca nu vrei sa mai suferi.
Daca astepti de la distanta un raspuns sigur si linistitor inseamna ca durerea iti afecteaza deja, , , , , ratiunea, , , , pentru ca este imposibil asata.
Sanatate si mergi la medic daca nu vrei sa mai suferi.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 2dureri de cap
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 3Durere de cap pe partea stanga
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 4ameteli si dureri de cap
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 0migrene de 3 ani
- 2durere de cap de cateva zile
- 3durere de cap insuportabila si stari de voma
- 8durere si furnicaturi cap
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 8Dureri permanente de cap
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 1probleme post avc
- 3Intepaturi cap
- 0dureri de cap
- 0Dureri de cap interminabile
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: