durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
´de circa 6-7 ani sufar de dureri de cap.de vreo 2-3 ani incoace de 2 ori pe ani faceam o criza tare puternica.durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere.de anul asta crizele sau inmultit.in momentul in care incepe criza si pana nu eilimin fierea simt ca mor, atat de rau mai simt.vomit numai galben.criza asat dureaza in general o zi intreaga.dar ma simt rau dupa acea inca cateva zile.am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere la internist.am facut egograf si mi-a zis ca nu am nimic in neregula la fiere.de cateva luni merg si la neurolog, si acum de curand mi-a pus si diagnosticul.durerei de cap cronice.eu totusi nu cred ca are legatura cu durerile mele de cap faptul ca eu imi vars fierea.nu stiu la ce medic sa merg sa imi puna diagnosticul corect.pentru ca crizele mele sau
inmultit si sunt sigura ca undeva am o problema.
ps.eu locuiesc de 2 ani in germania.
inmultit si sunt sigura ca undeva am o problema.
ps.eu locuiesc de 2 ani in germania.
3 comentarii
Daca tot ti-a pus diagnosticul de durere de cap cronica trebuia sa-ti dea recomandare pentru o tomografie craniana. Foarte utila ar fi si o RMN daca la CT nu-ti gaseste nimic. O electroencefalogrma ti-a facut? Daca in Germania este dificil sa fii investigata ca lumea si necesita timp indelungat, poti veni in tara intr-o scurta vacanta.In maxim doua saptamani vei sti ce se intampla.
tomografia craniana am facut-o in urma cu 4 luni.nu mi sa gasit nimic.totul pare in regula.
dar starea mea nu sa ameliorat cu nimic, ba din contra crizele mele au devenit mai dese ca inainte.in ultimele 3 luni am fost de 2 ori la pat.pentru ca in momentul in care se declanseaza criza sunt pur si simplu naucita de durere nu ma mai pot ridica din pat.simt ca ma sfarsesc.
am fost astazi din nou la medicul de familie si parerea lui este ca totul se delanseaza din cauza dureri mele de cap cronice.am cerut totusi sa fac un nou ecograf la fiere si stomac.
saptamana viitoare sunt programata la internist.
eu habar nu am de
medicina dar vreau totusi sa stiu daca e normal sa vomiti numai fiere daca din punct de vedere medical esti declarat sanatos.organic ma refer.
va multumesc pt raspuns.multa sanatate.
dar starea mea nu sa ameliorat cu nimic, ba din contra crizele mele au devenit mai dese ca inainte.in ultimele 3 luni am fost de 2 ori la pat.pentru ca in momentul in care se declanseaza criza sunt pur si simplu naucita de durere nu ma mai pot ridica din pat.simt ca ma sfarsesc.
am fost astazi din nou la medicul de familie si parerea lui este ca totul se delanseaza din cauza dureri mele de cap cronice.am cerut totusi sa fac un nou ecograf la fiere si stomac.
saptamana viitoare sunt programata la internist.
eu habar nu am de
medicina dar vreau totusi sa stiu daca e normal sa vomiti numai fiere daca din punct de vedere medical esti declarat sanatos.organic ma refer.
va multumesc pt raspuns.multa sanatate.
Buna ziua. In urma cu 3 zile am avut o stare de lesin, ameteli de nu mai puteam merge pe picioare si nu imi mai puteam tine echilibrul. Am vomat de trei ori la un interval de 2 ore, culoarea fiind galben si foarte amar. Am mers la medicul de familie a doua zi si mi-a spus ca este posibil de la fiere sau de la o afectiune a urechii interne. Mi-a pescris un tratament cu fiobilin, betaserc, metrocopramid, duspatalin si sermion. Dupa doua zile senzatia de voma a disparut insa nu dispar ametelile, care alternau la intervale de timp neregulate, iar dupa tratament sunt permananete, cam de o zi. De asemenea inainte de aparitia ametelilor apar dureri de cap pe partea dreapte undeva in zona cefei si un fel de vajait in urechi. Tensiunea pe care am masurat-o imediat era 14cu 9. Nu am am mai avut asemenea probleme pana in prezent. In urma cu 3 ani am fost diagnostica cu hernie cervicala C4-C5, dar nu am avut nicio simptoma pana acum. Am 45 de ani si lucreaz intr-un mediu foarte stresant. Care poate fi cauza intrucat tratamentul prescris de medicul de familie este pe o perioada de 14 zile. Daca cumva este de la fiere care este perioada de refacere si cand dispar aceste ameteli? Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13durere de cap, ochi, usturimi pe fata, tample
- 2Dureri de cap aproape zilnice
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 9dureri de stomac si de burta plus altele
- 3Durere de cap pe partea stanga
- 1Dureri de cap de aproape 7 ani
- 9Durere puternica de cap in timpul mersului cu avionul
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 3durere de cap cand ma trezesc dimineata
- 3Durere de cap intr-un punct
- 7Baietelul meu vomita absolut orice i-as da!
- 1Durere in zona capului
- 6Presiune si pocnituri in ceafa
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 9Singurul diagnostic
- 3durere de cap
- 13Durere de cap persistenta
Mai multe informații despre: Durerea de cap Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: