am avut niste atacuri de panica acum cativa ani... de ce au aparut atacurile astea?
buna ziua! si eu am avut niste atacuri de panica acum cativa ani dar au trecut! intrebarea mea este: de ce au aparut atacurile astea? ce anume le-a declansat? nu am suferit nici o trauma din cate stiu sau ceva de genul asta.pur si simplu m-am trezit cu ele!!!! multumesc
5 comentarii
AM FOST LA PSIHIATRU SI MI-A PRESCRIS UN TRATAMENT CU ANSILAN SI ZOLOFT CU CEA MAI MICA DOZA SI DUPA VREO 2 LUNI NU AM MAI AVUT PROBLEME! ASTA SE INTAMPLA IN 2005! ACUM MAI AM CATEODATA NISTE STARI DE ANXIETATE PE CARE=INCA= LE POT CONTROLA PRIN AUTOSUGESTIE! DAR MEREU M-AM GANDIT DE LA CE AU PUTUT APAREA ACESTE ATACURI! NU AM FOST LA NICI PSIHOTERAPEUT! AR TREBUI?
Buna.
Orice tulburare de comportament, are o cauza. Pentru a vedea care este acea cauza, psihoterapia este una dintre metodele terapeutice care te pot ajuta sa descoperi ce anume s-a intamplat cu tine, de ai ajuns sa faci atacuri de panica. Din punctul meu de vedere, tratamentul medicamentos, este necesar in unele cazuri, dar nu suficient. De ce? El poate rezolva pe moment starile prin care treci, dar dupa o anumita perioada, reapar, sau apar sub o alta forma.
Daca vrei sa mergi la psihoterapeut, tu hotarasti, dar daca te uiti pe net, vei gasi suficiente informatii care iti pot confirma ca psihoterapia, este una dintre metodele care te pot ajuta.
Numai bine.
Laura Saed
Psihoterapeut
Orice tulburare de comportament, are o cauza. Pentru a vedea care este acea cauza, psihoterapia este una dintre metodele terapeutice care te pot ajuta sa descoperi ce anume s-a intamplat cu tine, de ai ajuns sa faci atacuri de panica. Din punctul meu de vedere, tratamentul medicamentos, este necesar in unele cazuri, dar nu suficient. De ce? El poate rezolva pe moment starile prin care treci, dar dupa o anumita perioada, reapar, sau apar sub o alta forma.
Daca vrei sa mergi la psihoterapeut, tu hotarasti, dar daca te uiti pe net, vei gasi suficiente informatii care iti pot confirma ca psihoterapia, este una dintre metodele care te pot ajuta.
Numai bine.
Laura Saed
Psihoterapeut
pt doamna doctor laura: si cum pot sa scap de atacurile de panica, mergand des la un psiholog? ma poate ajuta sa scap de ele..?? prin terapie sau stiu eu medicamente..?
Buna.
Psihoterapia care se practica la noi in tara, are la baza mai multe scoli terapeutice. Spre exemplu psihanaliza se face cu o frecventa intre 3 si 5 sedinte pe saptamana, timp de mai multi ani. Dar in general, psihoterapeutii romani, adopta o frecventa intre 1 si 3 sedinte pe saptamana, una, doua sau mai multe luni (poate un an, sau doi), in functie de tabloul clinic, dar si de timpul clientului.
Psihoterapia este una dintre metodele terapeutice care se aplica cu succes, in cazul atacurilor de panica.
Personal recomand psihoterapia, dar daca clientul are un tratament medicamentos prescris de medic, este bine sa-l urmeze pana la ameliorarea starilor, urmand ca in cursul psihoterapiei, sa le elimine treptat.
O zi buna in continuare.
Laura Saed
Psihoterapeut
Psihoterapia care se practica la noi in tara, are la baza mai multe scoli terapeutice. Spre exemplu psihanaliza se face cu o frecventa intre 3 si 5 sedinte pe saptamana, timp de mai multi ani. Dar in general, psihoterapeutii romani, adopta o frecventa intre 1 si 3 sedinte pe saptamana, una, doua sau mai multe luni (poate un an, sau doi), in functie de tabloul clinic, dar si de timpul clientului.
Psihoterapia este una dintre metodele terapeutice care se aplica cu succes, in cazul atacurilor de panica.
Personal recomand psihoterapia, dar daca clientul are un tratament medicamentos prescris de medic, este bine sa-l urmeze pana la ameliorarea starilor, urmand ca in cursul psihoterapiei, sa le elimine treptat.
O zi buna in continuare.
Laura Saed
Psihoterapeut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 2Remediu natural - stres si cateodata atacuri de panica
- 4tpsv 22... crizele de tahicardie s-au indesit odata cu varsta
- 4vreau sa fiu bine pt familia mea si sa evit o cadere
- 5atac de panica si anxietate.. cum se poate vindeca?
- 6Atac de panica?
- 5cum sa scap de anxietate?
- 63anxietate, atacuri de panica...sau alt ceva?
- 2remedii homeopate pentru atacuri de panica
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 22Sunt terminat pe viata
- 3Atacuri de panica, circulatie, inima sau altceva ?
- 8Atac de panica
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 1pentru anxietate si atacuri de panica pt lua magneziu 400?
- 3Anxietatea si atacurile de panică revin
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 11Tulburări anxioase și atacuri de panica. Ajutor
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 1Fac mereu atac de panică atunci când vreau să merg la medic
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: