Alergie la dulciuri.
De cateva luni am inceput sa fac alergie la dulciuri.Am mancat doua prasiturele dulci, si in cateva secunde a inceput sa ma ia calduririle, mai ales la fata.M-am desbracat de tot la 5 grade cat am in camera, si inca nu mi se face frig, astept sa-mi revin.
De obicei eu nu-imi incalzesc camera mea, ma simt mai bine cu aer mai rece, nu suport aerul incalzit artificial.Eu am scos de mult caloriferele electrice, ma inabuseau, si raceam tot timpul, tot cu servetele de nas eram prin buzunare.
Astept sa imi fie frig, sunt gol gol, fara nici o haina, dar caldura persista continuu.Ce sa fac?orice ce este dulce ma incalzeste rau, dar consum foarte rar dulciuri, stiind reactiile adverse la dulciuri.Mi-e era dor de niste prajuturele, si iaca ca acum iau foc.
Are cineva o parere, sau care prin aceeasi situatie.
De obicei eu nu-imi incalzesc camera mea, ma simt mai bine cu aer mai rece, nu suport aerul incalzit artificial.Eu am scos de mult caloriferele electrice, ma inabuseau, si raceam tot timpul, tot cu servetele de nas eram prin buzunare.
Astept sa imi fie frig, sunt gol gol, fara nici o haina, dar caldura persista continuu.Ce sa fac?orice ce este dulce ma incalzeste rau, dar consum foarte rar dulciuri, stiind reactiile adverse la dulciuri.Mi-e era dor de niste prajuturele, si iaca ca acum iau foc.
Are cineva o parere, sau care prin aceeasi situatie.
4 comentarii
Filip Marius
1. De ce ti-as pus o poza cu 10 mai tanar ?
2. Ce tratament iei tu mai exact acum ?
1. De ce ti-as pus o poza cu 10 mai tanar ?
2. Ce tratament iei tu mai exact acum ?
Daca vrei sa schimb poza, chiar o schimb si pun una recenta.Stiu ca e un forum in care nu ar trebui sa-mi dau datele adevarate sau poza.
De tratament?sunt obligat sa nu spun la nimeni. Nu pot sa iau un tratament ca tine, nu rezist mai mult de 3 saptamani.Si pentru ca nu rezist mai mult de perioada asta incep sa schimb tratamentul, reducand, sau alte modificari in tratament.Imi pare rau ca nu pot sa-ti spun tratamentul.
De tratament?sunt obligat sa nu spun la nimeni. Nu pot sa iau un tratament ca tine, nu rezist mai mult de 3 saptamani.Si pentru ca nu rezist mai mult de perioada asta incep sa schimb tratamentul, reducand, sau alte modificari in tratament.Imi pare rau ca nu pot sa-ti spun tratamentul.
Cum zici tu cu poza. Nu ma bag.
Treaba asta cu caldura s-ar putea sa apartina tot bolii.
Nu e vorba de o alergie.
Fa-ti testele de sange si ecografie la tiroida, si daca nu ai nimic, spune tot medicului care te trateaza de aceasta caldura.
Injectia cu Rispolept ai facut-o vreodata ?
Treaba asta cu caldura s-ar putea sa apartina tot bolii.
Nu e vorba de o alergie.
Fa-ti testele de sange si ecografie la tiroida, si daca nu ai nimic, spune tot medicului care te trateaza de aceasta caldura.
Injectia cu Rispolept ai facut-o vreodata ?
Mia trecut caldurile, a durat o jumate de ora, asta doar de la dulce tare.Dar pot evita ce e dulce tare fara nici o problema.
Mi-e teama sa fac testele de sange, ca imi gasesc astea substante interzise.Si apoi ma pun la punct cu tratament psihiatric.
Injectia cu rispolept nu cred ca am facuto.Imi aduc aminte de o injectie, dar nu stiu ce a fost, pentru ca ma pregatit pentru ea si ma avizat, asta a fost pe perioada internarii, vremuri vechi.Ce sa zic de aceeasta injectie necunoscuta, dupa ce mi-a dato dupa 4 sau 8 minute mi-am dati ochii peste cap, am cazut jos, si apoi mi-am revenit rapid si speriat.
Mi-e teama sa fac testele de sange, ca imi gasesc astea substante interzise.Si apoi ma pun la punct cu tratament psihiatric.
Injectia cu rispolept nu cred ca am facuto.Imi aduc aminte de o injectie, dar nu stiu ce a fost, pentru ca ma pregatit pentru ea si ma avizat, asta a fost pe perioada internarii, vremuri vechi.Ce sa zic de aceeasta injectie necunoscuta, dupa ce mi-a dato dupa 4 sau 8 minute mi-am dati ochii peste cap, am cazut jos, si apoi mi-am revenit rapid si speriat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7aloe vera buna pt alergia la acarieni
- 2alergie sau nu?
- 61nu pot sa respir!
- 3alergie si la prezervative sau la substantele din care sunt facute?
- 5alergia la soare.. sa ma ascund de soare, sa nu ma mai machiez niciodata si sa nu mai merg la mare?
- 20Am reactii alergice in momentul cind pielea mea intra in contact cu metale
- 2reactie alergica, sau intoleranta
- 3tuse alergica
- 39alergie la toti alergenii posibili
- 17intoleranta la histamina
- 10Bube pe piele
- 4alergie sau astm?
- 12Stare subfebrila de lunga durata
- 5alergie, rinita sau altceva?
- 5imflaturi rosii, mi se umfla gitul ca nu pot respira, ochii ca nu vad deloc si buzele ca nu pot minc
- 4Alergie la cafeina?
- 2alergie la para?
- 1Alergie numita dermografie
- 1Alimentația unui alergic?
Mai multe informații despre: Reactia alergica Alergia alimentara alergia la dulciuri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: