Alergie la dulciuri.

21-01-2013
florinmuresan
Nu este medic/terapeut
florinmuresan
De cateva luni am inceput sa fac alergie la dulciuri.Am mancat doua prasiturele dulci, si in cateva secunde a inceput sa ma ia calduririle, mai ales la fata.M-am desbracat de tot la 5 grade cat am in camera, si inca nu mi se face frig, astept sa-mi revin.

De obicei eu nu-imi incalzesc camera mea, ma simt mai bine cu aer mai rece, nu suport aerul incalzit artificial.Eu am scos de mult caloriferele electrice, ma inabuseau, si raceam tot timpul, tot cu servetele de nas eram prin buzunare.

Astept sa imi fie frig, sunt gol gol, fara nici o haina, dar caldura persista continuu.Ce sa fac?orice ce este dulce ma incalzeste rau, dar consum foarte rar dulciuri, stiind reactiile adverse la dulciuri.Mi-e era dor de niste prajuturele, si iaca ca acum iau foc.

Are cineva o parere, sau care prin aceeasi situatie.
4 comentarii
0
21-01-2013, ora 17:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Filip Marius

1. De ce ti-as pus o poza cu 10 mai tanar ?
2. Ce tratament iei tu mai exact acum ?
0
21-01-2013, ora 19:36
florinmuresan
Nu este medic/terapeut
florinmuresan
Daca vrei sa schimb poza, chiar o schimb si pun una recenta.Stiu ca e un forum in care nu ar trebui sa-mi dau datele adevarate sau poza.

De tratament?sunt obligat sa nu spun la nimeni. Nu pot sa iau un tratament ca tine, nu rezist mai mult de 3 saptamani.Si pentru ca nu rezist mai mult de perioada asta incep sa schimb tratamentul, reducand, sau alte modificari in tratament.Imi pare rau ca nu pot sa-ti spun tratamentul.
0
21-01-2013, ora 20:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cum zici tu cu poza. Nu ma bag.

Treaba asta cu caldura s-ar putea sa apartina tot bolii.
Nu e vorba de o alergie.
Fa-ti testele de sange si ecografie la tiroida, si daca nu ai nimic, spune tot medicului care te trateaza de aceasta caldura.

Injectia cu Rispolept ai facut-o vreodata ?
0
21-01-2013, ora 21:01
florinmuresan
Nu este medic/terapeut
florinmuresan
Mia trecut caldurile, a durat o jumate de ora, asta doar de la dulce tare.Dar pot evita ce e dulce tare fara nici o problema.

Mi-e teama sa fac testele de sange, ca imi gasesc astea substante interzise.Si apoi ma pun la punct cu tratament psihiatric.

Injectia cu rispolept nu cred ca am facuto.Imi aduc aminte de o injectie, dar nu stiu ce a fost, pentru ca ma pregatit pentru ea si ma avizat, asta a fost pe perioada internarii, vremuri vechi.Ce sa zic de aceeasta injectie necunoscuta, dupa ce mi-a dato dupa 4 sau 8 minute mi-am dati ochii peste cap, am cazut jos, si apoi mi-am revenit rapid si speriat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul