alergie sezoniera la copil
Buna ziua copilul meu in varsta de 2 ani si 8 luni face alergie sezoniera primavara si toamna.acum a facut iarasi de 2 zile si medicul de fam mi_a prescris aerius 5 ml pe zi si betabioptal.este bun tratamentul ? Betabioptalul se administreaza cand mucozitatile sunt cu puroi ale lui nu sunt.ce altceva pot sa ii dau pt a desfunda nasul deoatece mucizitatile i se scurg in gat si se ineaca.
1 comentarii
alergiile la acesta varsta..sunt rezulattul alimentatiei incorecte
copilul NU tolereaza anumite alimente.. si carezultat intestinele nu functioneaza adecvat, copilul ramane intoxicat si ca rezultat in anumite conditii apar si reactiile alergice
daca doriti rezolvarea corecta si difinitiva a problemei..documentativa pe forum si google despre alimentele alergene si le excludeti
numai cu tratament la alergolog si ORL...n.o sa rezolvati nimic si o sa o tineti toata viata pe tratamente
copilul NU tolereaza anumite alimente.. si carezultat intestinele nu functioneaza adecvat, copilul ramane intoxicat si ca rezultat in anumite conditii apar si reactiile alergice
daca doriti rezolvarea corecta si difinitiva a problemei..documentativa pe forum si google despre alimentele alergene si le excludeti
numai cu tratament la alergolog si ORL...n.o sa rezolvati nimic si o sa o tineti toata viata pe tratamente
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Alergie sau astm bronsic?
- 7aloe vera buna pt alergia la acarieni
- 6alergie care reapare.. ce e de facut?
- 5alergia la soare.. sa ma ascund de soare, sa nu ma mai machiez niciodata si sa nu mai merg la mare?
- 3infectii ale sangelui
- 5Copil 3 ani jumate.. nu scapa de alergie
- 8mancarimi in plamani
- 5iritatie pe piele.. e doar alergie?
- 12Stare subfebrila de lunga durata
- 3alergie sau bts
- 4Alergie, nu stiu ce sa mai fac ! AJUTOR!
- 3Alergie probabil
- 5imflaturi rosii, mi se umfla gitul ca nu pot respira, ochii ca nu vad deloc si buzele ca nu pot minc
- 12secretii abundente si uneori suierat pe piept
- 1Alergie la capsuni si aloe
- 2Simptome multiple: nas-gat-ureche
- 4Alergic la transpiratie
Mai multe informații despre: Reactia alergica Alergia la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: