alergie sezoniera la copil
Buna ziua copilul meu in varsta de 2 ani si 8 luni face alergie sezoniera primavara si toamna.acum a facut iarasi de 2 zile si medicul de fam mi_a prescris aerius 5 ml pe zi si betabioptal.este bun tratamentul ? Betabioptalul se administreaza cand mucozitatile sunt cu puroi ale lui nu sunt.ce altceva pot sa ii dau pt a desfunda nasul deoatece mucizitatile i se scurg in gat si se ineaca.
1 comentarii
alergiile la acesta varsta..sunt rezulattul alimentatiei incorecte
copilul NU tolereaza anumite alimente.. si carezultat intestinele nu functioneaza adecvat, copilul ramane intoxicat si ca rezultat in anumite conditii apar si reactiile alergice
daca doriti rezolvarea corecta si difinitiva a problemei..documentativa pe forum si google despre alimentele alergene si le excludeti
numai cu tratament la alergolog si ORL...n.o sa rezolvati nimic si o sa o tineti toata viata pe tratamente
copilul NU tolereaza anumite alimente.. si carezultat intestinele nu functioneaza adecvat, copilul ramane intoxicat si ca rezultat in anumite conditii apar si reactiile alergice
daca doriti rezolvarea corecta si difinitiva a problemei..documentativa pe forum si google despre alimentele alergene si le excludeti
numai cu tratament la alergolog si ORL...n.o sa rezolvati nimic si o sa o tineti toata viata pe tratamente
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16alergii ale pielii???
- 7alergie cred la o atingere mai dura
- 7aloe vera buna pt alergia la acarieni
- 11alergie in timpul sarcini
- 61nu pot sa respir!
- 4Fetita mea are alergie, va rog din suflet ajutati-ma !
- 11alergie la nichel
- 3infectii ale sangelui
- 2alergie la intepaturile de viespi
- 6bubite si iesiri in afara ale pielii
- 5Unde pot afla la ce substante sunt alergica?
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 4astm bronsic, alergii, spasm bronsic
- 4Alergie, nu stiu ce sa mai fac ! AJUTOR!
- 3alergie?
- 3alergie intoxicatie
- 4Alergie la aluminiu?
- 3mancarime de la praf, miros de vopsea si alte lucruri...
- 3Alergie?
Mai multe informații despre: Reactia alergica Alergia la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: