Ajutati-ma, va rog. Reactii alergice

În urma cu doua luni am folosit DUAC de la care am facut alergie si o săptămână am facut numai injectii cu hidrocortizon si perfuzii, apoi mi a trecut dar mi s a spus că e posibil sa nu fiu alergica, ci doar pentru ca doamna dermatolog la care fusesem nu mi precizase cum trebuie aplicata si eu am aplicat o cantitate mare si ca e posibil doar asta sa fie cauza si apoi după o săptămână după ce am terminat cu afecțiunile am aplicat o cantitate foarte, foarte mica local și mi s a înroșit si iritat la loc și am mai facut 3 zile cu hidrocortizon ca sa mi treaca. Apoi după câteva zile mi a apărut pe corp un fel de urticarie, am fost la doctor si mi a zis ca am urticarie alimentara am tinut regim alimentar, tratament, dar nu mi a trecut si dupa doua saptamani m am dus la alergolog si mi a spus că am substanta de la crema încă în organism, dar pe parcurs am devenit alergica la foarte multe si am facut si teste de alergie si nu e cronica, dar nu mi trece mi se manifesta la fel ca acum 2 luni: duluri, mancarimi, nu stiu ce sa mai fac, nu stiu ce am, va rog ajutati ma
1 comentarii

buna ziua,
Din pacate doar examenul clinic si analizele pot stabili diagnosticul. Trebuie sa mergeti la un medic dermatolog si alergolog. Reactiile alergice sunt dificil de tratat.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Din pacate doar examenul clinic si analizele pot stabili diagnosticul. Trebuie sa mergeti la un medic dermatolog si alergolog. Reactiile alergice sunt dificil de tratat.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16alergii ale pielii???
- 1Posibila alergie a pielii de pe fata...
- 3alergie si la prezervative sau la substantele din care sunt facute?
- 5alergia la soare.. sa ma ascund de soare, sa nu ma mai machiez niciodata si sa nu mai merg la mare?
- 4alergie sau un semn de boala?
- 2Se poate face alergie la apa?
- 8buze umflate, alergie la ce ?
- 4Alergie la nichel
- 0alergie sau artrita
- 4Alergie la flora vaginala
- 6Alergiile - abordare naturopată
- 10Bube pe piele
- 3Alergie?
- 2Alergie - in caz de soc anafilactic prim ajutor
- 12secretii abundente si uneori suierat pe piept
- 3mancarime de la praf, miros de vopsea si alte lucruri...
- 2Simptome multiple: nas-gat-ureche
- 1Alergică la prea multe
- 0Alergii respiratorii
Mai multe informații despre: Reactia alergica alergia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: