Ajutati-ma, va rog. Reactii alergice
În urma cu doua luni am folosit DUAC de la care am facut alergie si o săptămână am facut numai injectii cu hidrocortizon si perfuzii, apoi mi a trecut dar mi s a spus că e posibil sa nu fiu alergica, ci doar pentru ca doamna dermatolog la care fusesem nu mi precizase cum trebuie aplicata si eu am aplicat o cantitate mare si ca e posibil doar asta sa fie cauza si apoi după o săptămână după ce am terminat cu afecțiunile am aplicat o cantitate foarte, foarte mica local și mi s a înroșit si iritat la loc și am mai facut 3 zile cu hidrocortizon ca sa mi treaca. Apoi după câteva zile mi a apărut pe corp un fel de urticarie, am fost la doctor si mi a zis ca am urticarie alimentara am tinut regim alimentar, tratament, dar nu mi a trecut si dupa doua saptamani m am dus la alergolog si mi a spus că am substanta de la crema încă în organism, dar pe parcurs am devenit alergica la foarte multe si am facut si teste de alergie si nu e cronica, dar nu mi trece mi se manifesta la fel ca acum 2 luni: duluri, mancarimi, nu stiu ce sa mai fac, nu stiu ce am, va rog ajutati ma
1 comentarii
buna ziua,
Din pacate doar examenul clinic si analizele pot stabili diagnosticul. Trebuie sa mergeti la un medic dermatolog si alergolog. Reactiile alergice sunt dificil de tratat.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Din pacate doar examenul clinic si analizele pot stabili diagnosticul. Trebuie sa mergeti la un medic dermatolog si alergolog. Reactiile alergice sunt dificil de tratat.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2reactie alergica, sau intoleranta
- 8buze umflate, alergie la ce ?
- 8mancarimi in plamani
- 3alergie la smirna?
- 7Tratament alergie
- 9O alergie sau urticarie păcătoasă provocata de ce...?
- 9polipi nazali si alergie
- 2alergie, astm, infectie?
- 5probleme cu gatul sau alergie
- 2Alergie - in caz de soc anafilactic prim ajutor
- 3alergie intoxicatie
- 4Alergie la dulciuri.
- 1Alergie la capsuni si aloe
- 3Tratament naturist pentru orice fel de alergie
- 1Bubite Sangerii pe piept dupa Tomograf
- 4Alergic la transpiratie
- 0Alergie la mesteacan. unde mesteacanul NU e prezent?
- 4Arsuri, iritații, alergie - de ce mi-a prescris antibiotic?
Mai multe informații despre: Reactia alergica alergia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: